MENIU

3 adolescente, lovite în plin de o mașină după ce au traversat printr-un loc nepermis. Tragedii în lanț, pe șosele

3 adolescente, lovite în plin de o mașină după ce au traversat printr-un loc nepermis. Tragedii în lanț, pe șosele/ Captură video

Val de accidente devastatoare pe șoselele din țară. Un șofer a murit pe loc pe drumul european E85, cunoscut și drept „Drumul morții” pentru numărul ridicat al tragediilor. Mașina în care se afla bărbatul și un alt autoturism s-au ciocnit violent cu un TIR. În Capitală, un pensionar în vârstă de 83 de ani a murit pe loc după ce a fost lovit de un tramvai. Iar în Sectorul 2, trei adolescente care au traversat strada printr-un loc nepermis au fost lovite de o mașină. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional! 

Accidentul de pe E85 a avut loc în apropiere de localitatea Bizighești, județul Vrancea. Un șofer a murit pe loc după ce mașina lui a fost făcută praf în urma impactului cu o altă mașină și un TIR.

Traficul în zonă a fost blocat minute în șir și s-a circulat pe o singură bandă.

Un accident grav a avut loc și în sectorul doi al Capitalei unde trei adolescente cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani care au traversat neregulamentar au fost spulberate de o mașină.

Inconștiență maximă: copii surprinși pe trapa unui mașini aflate în mers, la Cluj. Imagini șocante

Din fericire, fetele au scăpat doar cu câteva răni ușoare și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparat etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Traficul în zonă a fost restricționat.

O altă tragedie a avut loc tot în sectorul 2 al Capitalei. Un pensionar în vârstă de 83 de ani a murit după ce a fost lovit de un tramvai.

Medicii au intervenit imediat însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Vatmanul a fost testat cu aparat etilotest însă nu consumase alcool. În urma accidentului, linia tramvaiului a fost blocată timp de 2 ore. Oamenii legii au deschis un dosar penal.