MENIU

1500 de copii din Cluj au doborât un record mondial, pe melodia din filmul Pitch Perfect

Peste 1500 de elevi de la 26 de şcoli din Cluj-Napoca au doborât un record mondial: aceştia au bătut, cu ajutorul unor pahare, ritmul unei melodii celebre. Totul s-a întâmplat în centrul oraşului, iar evenimentul a deschis oficial Zilele Clujului. Copiii, care s-au pregătit luni de zile pentru momentul special, au fost acompaniaţi de cântăreaţa Alexandra Ungureanu şi trupa Crush.

Copii au bătut, cu ajutorul unor pahare, ritmul specific al cântecului „When I’m Gone”, din filmul Pitch Perfect, cântec care a declanşat un fenomen în întreaga lume. Pentru a ajunge la această performanţă, a fost nevoie de luni de repetiţii, însă elevii nu s-au lăsat până nu au ajuns la o interpretare impecabilă. Bucuria reuşitei a fost pe măsură.

Alexandra Ungureanu: "În toate şcolile, în cele 26 de şcoli din Cluj s-a muncit foarte mult, profesorii au stat la ore de repetitii cu copiii".

Până acum, recordul a fost deţinut de o şcoală din Canada. La finalul evenimentului, copiii au marcat performanţa într-un mod original.