MENIU

Impact violent între un microbuz și 2 autoturisme: 15 persoane, la spital

Accident / Captură foto Facebook INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA

19 persoane aflate în două autoturisme și un microbuz au fost implicate, luni dimineață, într-un accident petrecut în județul Bihor.

„Apelul a fost primit în dispeceratul ISU Bihor în jurul orei 06.40, moment în care la fața locului au fost mobilizate de urgență, echipajele Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și 5 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, locotenent colonel, Camelia Roșca, citată de site-ul Bihor Online.

Toate persoanele au fost evaluate. 15 dintre acestea au fost asistate medical, fiind transportate la spital (cinci în cod galben medical și zece cu răni ușoare – cod verde medical). În cazul unei dintre victime s-a impus intervenția echipajului de descarcerare. 4 persoane au refuzat transportul la spital.

„Traficul rutier nu este blocat, se desfășoară pe o bandă, din cele două de pe sensul de mers.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar șef, Alina Roșca.

Mai multe articole despre:
accident oradea microbuz