MENIU

130 de pensionari, în contact cu un poștaș infectat cu virusul

Un poștaș din Jilava a împărțit și pensii și coronavirus la aproximativ 130 de bătrâni! Imediat ce bărbatul a devenit suspect de COVID-19, reprezentanții Poștei Române au anunțat DSP-ul. Directorul instituției se apară și susține că și acolo au fost respectate toate procedurile și nu se pune problema de neglijență din partea conducerii. 

Angajat al Oficiului Poștal Jilava, bărbatul a lucrat până să prezinte primele simptome ale virusului, timp de o săptămână, iar acum comunitatea de lângă București este în alertă.

Conducerea Poștei Române a confirmat cazul și susține că Oficiul Poștal Jilava a fost închis două zile pentru dezinfectare. De asemenea, angajații au fost trimiși în izolare pentru 14 zile. Locul lor a fost luat de poștași din Capitală.

Ilie Elefterie, primarul localității Jilava, a făcut, cu această ocazie, un apel la populație să respecte cât mai strict măsurile de distanțare, chiar dacă România a intrat din starea de urgență în cea de alertă, iar ieșirile nu se mai fac pe baza declarației pe proprie răspundere.

Mai multe articole despre:
postas coronavirus