MENIU

12 autoturisme și un microbuz, surprinse de o viitură în județul Tulcea. Traficul pe DN 22D, blocat timp de o oră: imagini șocante FOTO & VIDEO

12 autoturisme și un microbuz, susprinse de o viitură în județul Tulcea. Traficul pe DN 22D, blocat: imagini șocante

12 autoturisme și un microbuz au fost surprinse de o viitură produsă, joi după-amiaza, în zona localității Horia din județul Tulcea. Din această cauză, traficul pe drumul naţional 22D a fost blocat timp de o oră. O persoană a fost evacuată dintr-o mașină. 

UPDATE 19:50 - Traficul pe drumul naţional DN 22D, în apropiere de satul tulcean Horia, a fost deblocat, după ce timp de aproape o oră circulaţia în zona respectivă a fost blocată, din cauza unei viituri formate în urma unei ploi torenţiale, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Viitura a surprins în trafic 12 autoturisme, iar o persoană a fost evacuată dintr-un autovehicul, intervenţia fiind realizată de un echipaj al ISU Delta, lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, autorităţi locale şi Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Mihai Bravu.

ISU Delta a transmis joi seara populaţiei din peste 10 comunităţi locale mesaje Ro-Alert cu privire la apariţia unor fenomene meteorologice extreme, viitura din Horia fiind singura zonă din judeţ în care s-a intervenit

UPDATE 18:20 - Cele 12 autoturisme au fost scoase din zona de pericol, iar o persoană a fost evacuată dintr-un autoturism.

ȘTIREA INIȚIALĂ

În urma fenomenelor meteo extreme produse în această după-amiază, în zona localității Horia din jud. Tulcea s-a format o viitură în care au fost surprinse aproximativ 12 autoturisme și un microbuz. 

În acest moment, la fața locului se află un echipaj de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea care intervine pentru evacuarea autoturismelor blocate în viitură. 

De asemenea, la fața locului intervin și lucrători ai IPJ Tulcea, SVSU Mihai Bravu și autoritățile locale. 

Circulația în zona respectivă a drumului DN22D este blocată. 

Misiunea este în dinamică, revenim cu informații", au transmis reprezentanții ISU Tulcea.