MENIU

100 de persoane, la Marşul pentru normalitate: "România are nevoie de copii, nu de homosexuali"

<p>100 de persoane, la Marşul pentru normalitate: "Rom&acirc;nia are nevoie de copii, nu de homosexuali"</p>

Aproximativ 100 de persoane au participat sâmbătă la Marşul pentru normalitate organizat de Noua Dreaptă, în replică la organizarea Marşului diversităţii pentru promovarea drepturilor minorităţilor sexuale, ce va avea loc după-amiaz

Participanţii au pornit de la Piaţa Victoriei spre Patriarhie, în jurul orei 12.00, deplasându-se pe o bandă, fără a perturba traficul, după ce au rostit "Tatăl nostru", conform Mediafax.

Ei au purtat steguleţe naţionale şi cu însemnele organizaţiei Noua Dreaptă, precum şi o icoană de mari dimensiuni.

Totodată, participanţii la marş aveau bannere pe care scria "Împotriva căsătoriilor şi adopţiilor homosexuale", "Bucureşti nu e Sodoma", "Azi homosexuali, mâine poligami", "România are nevoie de copii, nu de homosexuali".

Liderul organizaţiei Noua Dreaptă, Tudor Ionescu, a declarat că solicită să se facă referendum pentru ca oamenii să spună dacă sunt de acord cu pactele civile şi a atras atenţia că toate statele care au aprobat aceste uniuni au aprobat apoi şi căsătoriile şi adopţiile gay.

Acesta a mai spus că poporul român a crescut prin intermediul familiilor "sănătoase şi numeroase", şi nu prin "concubinaje".

Participanţii la manifestare au scandat pe traseu "România, ţară ortodoxă", "România nu-i Sodoma", "Lege divină, familia creştină", "Rezidenţa naţională", "Salvaţi familia tradiţională", precum şi o serie de injurii la adresa homosexualilor.

Manifestarea nu a fost lipsită de incidente. Astfel, la Piaţa Victoriei, unde a început marşul, în jur de 10 tineri pe biciclete, ornate cu coşuleţe cu flori şi baloane colorate, având şi suflători din hârtie colorată, au trecut provocator pe lângă manifestanţi.

Mai multe articole despre:
incidente marşul pentru normalitate Noua Drepta