MENIU

10 semne că te iubeşte în secret

10 semne că te iubeşte în secret

Bărbaţii nu îşi exprimă cu uşurinţă sentimentele, motiv pentru care trebuie să descifrezi singură dacă cel pe care îl placi simte şi el ceva pentru tine. De asemenea, pentru a afla dacă vreunul dintre bărbaţii din jurul tău este îndrăgostit de tine în secret, te poţi orienta după aceste semne. Aşadar, iată 10 semne că te iubeşte în secret!

1. Este protector cu tine
Atunci când eşti în preajma lui, nu ştie cum să îţi acorde mai multă atenţie. Pare pregătit să îţi ofere tot ajutorul lui şi să te protejeze de orice ar putea să te pună în pericol.

2. Te priveşte cu afecţiune
Şi privirea este unul dintre semnele că te iubeşte în secret. Dacă ţi se întâmplă să îl surprinzi că te priveşte într-un mod drăgăstos, apoi se uită brusc ruşinat în altă parte, înseamnă că simte ceva pentru tine. Nu degeaba se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Prin ei poţi să vezi zbuciumul din inima admiratorului tău.

3. Te ascultă cu interes
Nu mulţi bărbaţi au răbdare să asculte supărările femeilor, ci doar cei care iubesc sincer. Atunci când un reprezentant al sexului opus îţi soarbe fiecare cuvânt şi îţi mângâie chipul cu privirea lui, nu mai ai nevoie de nicio altă dovadă. Este evident că este îndrăgostit lulea de tine.

4. Observă repede schimbările tale fizice
Noi, femeile, ştim cu siguranţă cât de repede observă bărbaţii noua coafură ori tunsoare... Există totuși şi bărbaţi care ne admiră din umbră şi care se uită atent la noi: cei care ne iubesc în secret. Dacă observaţia vine acompaniată de complimente, nu trebuie să mai ai nicio îndoială în privinţa a ceea ce simte.

5. Nu acordă atenţie altor femei
Indiferent cât de frumoase sunt, nu îi acordă atenţie niciuneia dintre femeile din preajma lui. În plus, nu răspunde afirmativ nici avansurilor din partea vreuneia. Se pare că tu eşti centrul Universului său şi nu mai are ochi pentru altcineva.

Mai mult pe divahair.ro

Mai multe articole despre:
femei bărbaţi cuplu