MENIU

10 filme pe care orice femeie trebuie să le vadă

10 filme pe care orice femeie trebuie să le vadă

Mai vechi sau mai noi, filmele prezintă poveşti de dragoste care vor ţine cu sufletul la gură orice femeie.

Bridget Jones's Diary a aparut in anul 2001 si o are in centrul atentiei pe Renee Zellwegger, care interpreteaza rolul lui Bridget Jones, o tanara care nu se poate decide pe care dintre cei doi pretendenti la dragostea ei sa-l aleaga.

Dirty Dancing prezinta povestea unei adolescente in varsta de 17 ani, care in timpul unei vacante petrecuta alaturi de parintii ei, se indragosteste de un tanar dansator la unui spectacol organizat la hotelul unde este cazata. Continuarea povestii lor de dragoste nu ii bucura deloc pe parintii fetei.

Breakfast at Tiffany's infatiseaza povestea unei tinere sofisticate, care insoteste diversi barbati instariti pentru a beneficia de cadourile scumpe de la ei, pana in momentul in care intalneste un tanar care viseaza sa devina un scriitor de succes, iar intre ei doi se leaga o prietenie stransa care implica sentimente puternice.

It’s Complicated, o comedie de succes, in care Meryl Streep, Alec Baldwin si Steve Martin formeaza un periculos triunghi amoros, unde iubirea, ura, gelozia, razbunarea si pasiunea fac lucrurile mai complicate decat sunt.

Pride & Prejudice aduce in prim plan povestea clasica de dragoste dintre un barbat si o femeie, presarata adesea cu neintelegeri de tot felul si mai ales de diferentele de clasa sociala si conceptii despre viata si relatii.

Citeşte perfecte.ro.