MENIU

1 Decembrie | "Rușine, fix de centenar! Ne-am simțit superumiliți!"

1 Decembrie | Situație neplăcută la Ploiești, la Centenarul Marii Uniri. Un telespectator ne-a semnalat pe adresa martorocular@realitatea.net o problema.

1 Decembrie | Un telespectator Realitatea TV ne-a semnalat pe adresa martorocular@realitatea.net o problema de organizare de la Ploiești, cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

"La Ploiești, municipalitatea și-a bătut joc de cetățeni, cu ocazia centenarului. Au anunțat parada de 1 decembrie pentru ora 13.00, și când am ajuns acolo, am aflat cu stupoare că aceasta avusese loc cu o oră și jumătate mai devreme. Foarte mulți oameni se îndreptau încă, cu copiii, la ora 13.00, spre locul anunțat... Rușine, fix de centenar! Ne-am simțit superumiliți!", a scris un telespectator pe adresa martorocular@realitatea.net.

Vă reamintim, dacă aveți de semnalat ceva, trimiteți mesajul pe adresa de e-mail martorocular@realitatea.net sau la numărul de WhatsApp 0732.333.108.

--------------------------

UPDATE Primăria Municipiului Ploieşti a remis un comunicat pe acest subiect:

"[...] În contextul decalajului apărut în timpul acţiunilor, din această dimineaţă, care au fost incluse în programul oficial, destinat marcării Zilei Naţionale a României, facem precizarea că, ceremonialul militar a fost stabilit, organizat şi desfăşurat exclusiv de Garnizoana Ploieşti.

Municipalitatea îşi cere scuze ploieştenilor pentru situaţia determinată de decalajul de organizare creat de Garnizoana Ploieşti faţă de programul iniţial anunţat de instituţia noastră"