MENIU

1 Decembrie la eMAG.ro – Top 10 laptopuri la promoție

De 1 Decembrie, la eMAG.ro au loc mai multe reduceri de preț pentru o serie de produse. Printre ele se numără și mai multe modele de laptopuri foarte performante.

De 1 Decembrie, lista completă cu laptopuri la reducere de la eMAG.ro poate fi găsită AICI. 

În continuare, am ales 10 laptopuri performante din oferta de 1 Decembrie de la eMAG.ro, pe care le puteți cumpăra la preț redus, cu discounturi uriașe și un buget restrâns.

Cele 10 laptopuri care nouă ne-au atras atenția ies în evidență atât prin configurațiile foarte puternice cât și prin promoția de moment care face ca prețul să fie unul foarte mic.

1 Decembrie la eMAG.ro – Laptop HP 255 G4

Laptopul HP 255 G4 de la eMAG.ro are o reducere de 23% de 1 Decembrie. Laptopul e dotat cu procesor AMD cu frecvență de 1.4 Ghz, un display de 15.6 inch, 4 Gb memorie internă și un spațiu de stocare foarte generos, unul dintre cele mai mari disponibile pe piață în acest moment, de 1 Tb. Oferta completă și prețul sunt disponibile AICI.

1 Decembrie la eMAG.ro – Acer Aspire E5

Un alt laptop foarte performant și la fel de avantajos este disponibil din cadrul ofertei de la brandul Acer. Modelul Acer Aspire E5 e dotat cu procesor AMD Quad Core A8 care are o frecvență de 2.2 Ghz și display-ul este unul de 15.6 inch. Laptopul vine cu sistemul de operare Linus preinstalat. Oferta completă și prețul cu reducere de 23% poate fi găsit AICI.

1 Decembrie la eMAG.ro – Laptop 2 în 1 Toshiba Satellite Radius

Un laptop ce se poate transforma în tabletă și are și o configurație foarte puternică este laptopul 2 în 1 de la Toshiba Satellite Radius care beneficiază de 350 de lei reducere de 1 Decembrie de la eMAG.ro. Laptopul are un procesor Intel Pentium Quad Core de 2.16 Ghz și un displau de doar 11.6 inch. Sistemul de operare al laptopului este Windows 8.1. Prețul poate fi găsit AICI.

1 Decembrie la eMAG.ro – Laptop Lenovo IdeaPad

Modelul de la Lenovo IdeaPad are una dintre cele mai mari reduceri de preț de 28%. Laptopul e dotat cu un super procesor Intel Core i7, cel mai nou model, cu frecvență de 2.4 Ghz. Laptopul are display ce redă imagini la calitate Full HD pe cei 15.6 inch disponibili, e dotat cu unitate optică și are spațiu de stocare uriaș de 1 Tb. Prețul poate fi găsit AICI.

1 Decembrie la eMAG.ro – Laptop MacBook Air 13

Laptopul MacBook Air 13 este unul dintre cele mai râvnite laptopuri din promoția de 1 Decembrie de la eMAG.ro. Laptopul are un procesor Intel Dual Core de 1.6 Ghz, i5, 13.3 inch display și placă video dedicată Intel HD Graphics 6000. Prețul poate fi găsit AICI.

1 Decembrie la eMAG.ro – Toshiba Satellite CL10

Un alt model de Toshiba Satellite are reducere de 22% în cadrul promoției eMAG.ro. Laptopul este unul ideal pentru a putea fi transportat ușor, are doar 11.6 inch display, însă are un procesor Intel Celeron Dual Core puternic cu frecvență de 2.16 Ghz. Prețul poate fi găsit AICI.

1 Decembrie la eMAG.ro – Lenovo IdeaPad G50-45

Laptopul Lenovo IdeaPad G50-45 e dotat cu procesor AMD A4 cu frecvență de 1.8 Ghz, face parte din promoția de 1 Decembrie de la eMAG.ro și are reducere de preț de 20%. Laptopul vine cu sistemul de operare Windows 10 Home preinstalat. Oferta completă poate fi găsită AICI.

1 Decembrie la eMAG.ro – Laptop Acer Aspire E5

Reducere de 20% pentru laptopul Acer Aspire care are o memorie de 1 Tb, una dintre cele mai mari disponibile în acest moment pe piață. Laptopul are procesor cu frecvență de 2 Ghz și 15.6 inch display. Oferta poate fi consultată AICI.

1 Decembrie la eMAG.ro – Laptopul Dell Inspirion 3543

Acest laptop face parte din promoția de 1 Decembrie de la eMAG.ro și beneficiază de o placă video de excepție nVidia GeForce 820M de 2 Gb, sistemul de operare cu care vine preinstalat este Ubuntul version 14.04 și în plus e dotat cu un procesor i5 Intel Core de 2.2 Ghz. Prețul are o reducere de 10% și poate fi găsit AICI.

1 Decembrie la eMAG.ro – Laptop 2 în 1 Lenovo Yoga

Unul dintre cele mai interesante laptopuri care se poate transforma și în tabletă dar are și o configurație foarte puternică este Lenovo Yoga. Acest laptop are procesor Intel Core i5 de 2.3 Ghz, 15.6 inch display care redă imagini Full HD și are disponibil Touch Screen, 4 Gb memorie internă și 256 SSD, dar și o placă video nVidia GeForce. Oferta completă și prețul redus cu 9% pot fi găsite AICI.

Mai multe articole despre:
1 decembrie laptopuri emag.ro