MENIU

Șoferul care a lovit un poliţist în Capitală și l-a târât 20 de metri, ARESTAT pentru 30 de zile

Ronnen

Dosar penal pentru tentativă de omor pe numele tânărului care a târât un poliţist aproximativ 20 de metri pe capotă. Băiatul, fiul unui renumit traficant de droguri, a fost prins după ce zeci polițiști i-au blocat mașina și au tras mai multe focuri de armă pentru a-l imobiliza. Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile, după inițial a fost reţinut pentru 24 de ore. 

UPDATE 24.00 Tânărul teribilist Ronnen Herskovici, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, ultraj şi distrugere, decizia fiind luată de Tribunalul Bucureşti.

Șoferul este un tânăr de numai 22 de ani, care, înainte de a fi imobilizat de poliţiştii Capitalei, a târât pe capota bolidului de lux un agent de poliţie. 

Potrivit oamenilor legii, tânărului i s-au cerut documentele de către un agent al poliţiei, moment în care a devenit agresiv şi a demarat, fără să ţină cont că poliţistul era prins de oglinda retrovizoare şi centura de siguranţă a acestuia.

Tânărul a fost dus la audieri şi acuzat de tentativă de omor. În urma analizelor s-a descoperit că avea zero alcoolemie în sânge. Dar surpriză! Este fiul unui celebru traficant de droguri, condamnat în 2001 la 15 ani de închisoare după ce a fost prins cu pastile ecstasy. 

Şoferul recalcitrant iubeşte maşinile, gadgeturile şi petrecerile. Asta este descrierea pe care şi-a făcut-o tânărul pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Șofer oprit cu focuri de armă în Capitală