Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Dorian Popa/ Captură video
S-a dat startul la spectacole electorale! O primărie din Gorj a dat 13.000 de euro pentru a-l aduce pe scenă pe Dorian Popa: cum s-a prezentat controversatul artist
Au început spectacolele electorale, iar primăriile comunelor din Gorj se întrec în artiști de seamă. La Brănești, primăria i-a dat 13.000 de euro lui Dorian Popa, un personaj controversat care a fost prins drogat la volan. Chiar și așa, edilul de la Brănești nu a avut nici o reținere să cheltuie din banii publici pentru a-l avea pe scena din comună.
Mircea Geoana
Geoană își face campanie electorală cu vedetele din showbiz: influencer controversat, invitat special la NATO
Mircea Geoană își face campanie cu vedete controversate. Numărul 2 în NATO l-a invitat ca vorbitor pe vloggerul Selly, la un important eveniment NATO care se va ține la Miami. Asta deși influencerul de 23 de ani a fost implicat în numeroase scandaluri și este cunoscut ca fiind un teribilist vitezoman. În urma acestor dezvăluiri, Selly a reacționat în direct la Realitatea PLUS și neagă orice apropiere de Mircea Geoană. De altfel, nu este singurul personaj din showbiz prin care Geoană încearcă să atragă tinerii votanți. 
Un tânăr de 17 ani, tăiat cu maceta în zona gâtului, în apropierea unui parc din Brăila! Poliția l-a prins pe agresor
Un tânăr de 17 ani, tăiat cu maceta în zona gâtului, în apropierea unui parc din Brăila! Poliția l-a prins pe agresor
Un tanara de 17 ani a fost taiat cu maceta in apropierea unui parc din orasul Braila. Incidentul socant s-a petrecut in urma unui schimb de replici intre cei doi, la intrarea intr-un restaurant. Ulterior, lucrurile au degenerat. Martorii la eveniment au fost ingroziti de modul in care au evoluat lucrurile. Echipele de prim ajutor sosite la fata locului si i-au acordat asistenta medicala de urgenta tanarului ranit. Agresorul a fost prins de politie.
PROHODUL DOMNULUI. Versurile complete ale Prohodului
PROHODUL DOMNULUI. Versurile complete ale Prohodului
PROHODUL DOMNULUI. Versuri. În VINEREA MARE, în toate bisericile ortodoxe se săvârșește Denia Prohodului Domnului. Prohodul este slujba de înmormântare a Mântuitorului Iisus Hristos. Versurile Prohodului au fost compuse de Sfântul Ioan Damaschin. Textul Prohodului este împărțit, ca structură, în trei părți, prima parte având 73 de strofe, a doua parte 60 de strofe și a treia parte 43 de strofe. Prima strofă a fiecărei stări este reluată și la sfârșitul ei.
Horoscop WEEKEND 4-5 mai 2024
Horoscop WEEKEND 4-5 mai 2024. Energia vindecătoare a lui Mercur aduce o rază de lumină în viețile zodiilor greu încercate în ultima vreme
Cu influențele astrale majore care vin să ne încălzească, este timpul să aruncăm o privire asupra horoscopului de weekend pentru perioada 4-5 mai 2024. După o săptămână agitată, Pluto a intrat în retrograd pe 2 mai și va rămâne în această poziție până la 11 octombrie 2024. Cuadratura dintre Venus și Pluto aduce potențiale dificultăți în comunicarea cu partenerii romantici, dar nu totul este pierdut. Energeticul Mercur aduce o cantitate generoasă de vindecare și liniște, sugerând că nu avem prea multe motive de îngrijorare. Haideți să vedem cum aceste aspecte astrologice ne pot influența în acest minunat weekend plin de schimbări și oportunități!
Sfaturi de la Părintele Pimen Vlad, în pragul Sărbătorilor. Foto: Captură YouTube
Sfaturi de la Părintele Pimen Vlad, în pragul Sărbătorilor: „Mai lăsați pregătirile alea pentru Paște. Încercați să faceți asta”
Părintele Pimen Vlad a împărtășit creștinilor câteva sfaturi esențiale în pregătirea pentru Sărbătoarea Învierii Domnului. Cuvintele sale reflectă importanța trăirii profund religioase a acestui moment unic în calendarul creștin, invitându-i pe credincioși să se concentreze asupra adevăratului sens al sărbătorii și să trăiască aceste momente cu inimile deschise și pline de bucurie spirituală.
Rugaciune vinerea mare
Rugăciune pentru Vinerea Mare. Toată lumea trebui să o rostească pentru a avea noroc
Vinerea Mare este zi de mare tristete pentru toti crestinii de pretutindeni. In aceasta zi Manturitorul Iisus Hristos a murit in chinuri, rastingnit pe cruce. Cu greu ne putem imagina sacrificiul care a fost facut in aceasta zi, asa ca astazi trebuie sa ne rugam si sa tinem post negru in amintirea clipelor de durere care s-au petrecut. Rugaciunea din Vinerea Mare trebuie citita in fiecare gospodarie, pentru iertarea pacatelor si ajutor de la bunul Dumnezeu.
Samburi de masline
Ce se întâmplă în corp dacă înghiți sâmburi de măsline în fiecare zi, timp de o lună - Medicii au fost uimiți
Măslinele sunt un aliment popular în bucătăria mediteraneană și sunt apreciate pentru gustul lor unic și pentru aportul lor nutritiv. Cu toate acestea, mulți oameni obișnuiesc să îndepărteze sâmburii înainte de a consuma măslinele. Dar ce se întâmplă dacă înghiți sâmburii de măslină în fiecare zi timp de o lună? Această întrebare merită o analiză mai atentă.
Rețeta de cozonac cu aluat opărit de la Jamila. Foto: Captură YouTube
Rețeta de cozonac cu aluat opărit de la Jamila. Ingredientul secret care îi dă un gust delicios și un aspect foarte pufos
Bucătăria este un loc plin de secrete și magie, iar atunci când vine vorba de rețete tradiționale, fiecare ingredient și fiecare pas este important. Jamila, cunoscută pentru talentele sale culinare, vine acum cu o rețetă spectaculoasă de cozonac cu aluat opărit. Acest cozonac, care te duce cu gândul la sărbători și la momentele dulci petrecute alături de cei dragi, are un ingredient secret care face minuni în ceea ce privește textura și pufoșenia sa.
Toxiinfectie alimentara
Mai mulţi elevi care au participat la Olimpiada Naţională de Istorie, desfăşurată la Braşov, au ajuns la spital după ce au mâncat la un restaurant
Cel puţin şapte elevi, din mai multe judeţe, care au participat la Olimpiada Naţională de Istorie, desfăşurată la Braşov, au ajuns la spital după ce au mâncat într-un restaurant din Codlea, scrie Edupedu.ro. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Braşov a deschis o anchetă în acest caz, însă nu şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov, pe motiv că nu a primit vreo plângere oficială.