Gabriela Firea

Firea, despre scenariul unei înţelegeri ca Cristian Popescu Piedone să nu îşi retragă candidatura: Dacă există, eu nu ştiu de ea. Nu cred că există o astfel de înţelegere

Candidata PSD la Primăria Capitalei Gabriela Firea a afirmat referitor la un posibil scenariu al unei înţelegeri în care Cristian Popescu Piedone să nu renunţe la candidatura sa la PMB, că în cazul în care există o astfel de înţelegere între Marcel Ciolacu şi candidatul PUSL, ea nu ştie despre ea şi nu crede că există un astfel de lucru.

POLITICĂ

Gabriela Firea / Foto: Inquam Photos









Adrian Năstase s-a trezit cu ursul în curte. Ce a transmis fostul premier
Adrian Năstase s-a trezit cu ursul în curte. Ce a transmis fostul premier
Problema urșilor a ajuns în curtea lui Adrian Năstase! Fostul premier s-a trezit cu două animale sălbatice în curte, la doar o zi după ce vecinilor săi le-au fost mâncate 23 de găini. Năstase a postat imaginile surprinse de camerele de supraveghere pe blogul său, unde a scris că din fericire câinii au reușit să alunge sălbăticiunile, dar că problema este una din ce în ce mai mare, iar responsabilitatea soluționării ei se află în sarcina Ministerului Mediului. 

ACTUAL


George Simion/ Captură video
George Simion, după plecările masive din AUR. Liderul suveraniștilor s-a filmat pe TikTok în timp ce înjură și lansează atacuri fără precedent la adresa trădătorilor
Videoclip halucinant cu liderul AUR! George Simion s-a filmat în timp ce înjură și lansează atacuri fără precedent la adresa trădătorilor din partid. Totul a pornit după un scandal de proporții în teritoriu. Candidatul la Primăria Buzăului s-a retras și a lansat acuzații foarte grave la adresa șefilor din partid: „AUR este cea mai mare otravă pentru electoratul românesc”, a spus Elena Năstăsoiu. 

POLITICĂ







Gruparea Coldea, investigată de FBI! Marian Vanghelie aruncă BOMBA: Am informații că vor să-i facă nenorociri lui Hideg
Gruparea Coldea, investigată de FBI! Marian Vanghelie aruncă BOMBA: Am informații că vor să-i facă nenorociri lui Hideg
Marian Vanghelie aruncă bombă în exclusivitate la Realitatea Plus. Politicianul a susținut, în direct la emisiunea Culisele Statului Paralel, moderată de Anca Alexandrescu, faptul că FBI are deschisă o investigație asupra grupării lui Florina Coldea în România, Albania, dar și în Emiratele Arabe Unite. Totodată, fostul primar al Sectorului 5 a adăugat că un angajat al lui Traian Băsescu s-a asociat cu Coldea pentru a-l amenința pe Cătălin Hideg, iar cel din urmă trebuie să intre în protecția statului român. 

POLITICĂ


Sebastian Burduja/ Facebook









Caracatița lui Coldea și-a întins tentaculele până la Victor Ponta
Noi înregistrări-bombă cu oamenii păpușarului Coldea. Anca Alexandrescu demască rețeaua de infractori din Sănătate. LUNI, la ora 20:00!
Continuă dezvăluirile secolului în România. Statul Subteran care a sufocat țara în ultimele decenii este dezgropat numai la Realitatea PLUS. Marele păpușar din umbră, Florian Coldea, este demascat complet de Anca Alexandrescu, cu tot cu rețeaua sa de infractori din Sănătate. Avem noi înregistrări-bombă! Până și fostul premier Victor Ponta era băgat în combinații. Aflați în exclusivitate legăturile subterane din afacerea cu măști din pandemie.

POLITICĂ