ECONOMIE
















Distributia pensiilor
Poşta Română anunţă că a început distribuirea în avans a pensiilor aferente lunii mai
Compania Naţională ,,Poşta Română” anunţă că a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Pentru plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024, prin mandat poştal, este virată către Compania Naţională ,,Poşta Română” suma de 1.961.165 mii lei din bugetul asigurărilor sociale de stat, respectiv 339.359 mii lei din bugetul de stat, iar către băncile comerciale suma de 6.346.977 mii lei din bugetul asigurărilor sociale de stat, respectiv 683.898 mii lei din bugetul de stat, precizează compania.

ACTUAL














Băncile nu mai pot ajunge atât de simplu la executare
Veşti bune pentru românii care întâmpină greutăți cu plata ratelor şi riscă executarea silită. Ce trebuie să solicite băncilor?
Veşti bune pentru clienţii băncilor care întâmpină greutați cu plata ratelor şi riscă să ajungă la executare silită. Centrul de Soluţionare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar anunţă că, potrivit unei ordonanţe de urgenţă de anul acesta, băncile sunt obligate să demonstreze că au încercat restructurarea datoriilor care înregistrează întârzieri la plată mai mari de 90 de zile.

ACTUAL