Articolele din categoria TIMP LIBER:

Sorin Bontea a dezvăluit secretul! De ce sunt atât de speciale sarmalele bucătarului: ingredientul care le dă savoare/ Captură Instagram
Sorin Bontea a dezvăluit secretul! De ce sunt atât de speciale sarmalele bucătarului: ingredientul care le dă savoare
Printre preparatele tradiționale care au reușit să își păstreze locul de cinste pe mesele românilor de-a lungul secolelor, sarmalele ocupă un loc special. Aceste delicii înfășurate în frunze de varză sau de viță de vie sunt mai mult decât simple feluri de mâncare; ele reprezintă o veritabilă călătorie în istoria și cultura culinară a României. Fie că sunt pregătite pentru sărbători, nunți, sau ocazii speciale, sarmalele aduc întotdeauna cu ele o aromă de acasă, evocând amintiri din copilărie și reunind generații în jurul mesei. Astăzi, vă vom divulga secretele acestui preparat atât de îndrăgit, dezvăluind rețeta specială a lui Chef Sorin Bontea, care promite să transforme sarmalele într-o experiență gastronomică inedită. Dacă credeți că știți totul despre sarmale, pregătiți-vă să fiți surprinși!
Norocul le surâde! Vești bune pentru 3 zodii aflate la ananghie:  schimbări majore pe plan financiar și personal/ Profimedia
Norocul le surâde! Vești bune pentru 3 zodii aflate la ananghie: schimbări majore pe plan financiar și personal
Într-o perioadă în care mulți dintre noi ne confruntăm cu provocări multiple, veștile bune sunt mai prețioase ca niciodată. Astrologii aduc vești îmbucurătoare pentru trei zodii care au avut parte de dificultăți în ultima vreme. Problemele de sănătate și cele financiare care le-au afectat viața de zi cu zi vor începe să se rezolve, aducând un val de optimism și speranță. Iată care sunt aceste zodii norocoase și ce schimbări benefice li se pregătesc.
Ciorbă de fasole cu afumătură. Ingredientul care îi dă, de fapt, adevărata savoare: vei obține un gust bogat și intens
Ciorbă de fasole cu afumătură. Ingredientul care îi dă, de fapt, adevărata savoare: vei obține un gust bogat și intens
Ciorba de fasole cu afumătură este un preparat tradițional românesc, îndrăgit de toți cei care apreciază gustul autentic și bogat al mâncărurilor făcute ca la mama acasă. Deși rețeta poate părea simplă, există câteva secrete care pot transforma această ciorbă într-un adevărat deliciu culinar, demn de un restaurant de top. Ingredientul secret care îi va da un gust special este tarhonul. Acesta, împreună cu oțetul, va aduce un plus de savoare și prospețime ciorbei de fasole cu afumătură.