Articolele din categoria LIFESTYLE:

Chiloți murdari și rupți, prezentați de o casă de modă de fițe.
Chiloți murdari și rupți, prezentați de o casă de modă de fițe. Designerul spune că lenjeria zdrențuită simbolizează luptele tinerilor de azi
In lumea modei, există tendințe și creații care pot genera controverse și discuții aprinse. Un exemplu inedit al acestui fenomen este prezentat de o casă de modă de fițe, care a ales să aducă în prim-plan chiloții murdari și rupți în ultima sa colecție, prezentată la New York Fashion Week. Designerul din spatele acestei alegeri neconvenționale afirmă că lenjeria zdrențuită simbolizează luptele tinerilor din zilele noastre, aducând în lumină aspectele mai puțin elegante și perfecte ale vieții moderne.
Cercetătorii americani cred ca au descoperit "Lumea de Apoi" menționată în Biblie
Cercetătorii americani cred ca au descoperit "Lumea de Apoi" menționată în Biblie
Un grup de cercetători de la Universitățile New Mexico și California din Statele Unite au adus în atenție o descoperire deosebit de intrigantă, sugerând posibilitatea existenței unei lumi paralele. Această revelație ridică întrebări captivante: ar putea această lume paralelă fi Lumea de Apoi menționată în textele biblice? Există o dimensiune în care spiritul nostru călătorește după moarte în această lume fizică?
Care este, de fapt alimentul mai sănătos: Untura sau uleiul vegetal?
Care este, de fapt, alimentul mai sănătos: Untura sau uleiul vegetal? Mihaela Bilic a tranșat clar dilema
 În România, mulți locuitori din mediul rural folosesc untura în gătit, însă există și persoane care preferă uleiul vegetal, considerându-l mai sănătos. Unele persoane asociază untura cu colesterolul rău și cu problemele cardiace, generând astfel controverse asupra consumului acestui aliment. Acesta este motivul pentru care nutriționistul MIhaela Bilic a decis să ofere verdictul cu privire la cea mai sănătoasă alegere, din perspectiva sa de specialist.
Maria Cârneci. Foto: Captură YouTube
Ce avere a reușit să strângă Maria Cârneci de-a lungul carierei sale de aproape jumătate de secol
Maria Cârneci, una dintre cele mai apreciate voci din muzica populară românească, a avut o carieră impresionantă ce s-a întins pe aproape jumătate de secol. Îndrăgită pentru talentul său deosebit și pentru modul în care transmite emoție prin cântec, artista a cucerit inimile a milioane de fani de-a lungul anilor. Cu toate acestea, abia recent s-a aflat cât de mult s-a îmbogățit Maria Cârneci datorită muzicii și succesului său în industria muzicală.
Loc de veci Ion și Nina Iliescu/ Captură video Mediaflux
Cum arată locul de veci al fostului președinte al României, Ion Iliescu. Detaliul tulburător: cel mai cunoscut simbol al creștinismului lipsește
Ion Iliescu, în vârstă de 94 de ani, s-a preocupat încă de acum câțiva ani de cele necesare înmormântării sale, atunci când va veni momentul. Fostul președinte al României și-a cumpărat un loc de veci în Cimitirul Sfânta Vineri din Capitală. Aici a fost îngropată și cumnata fostului președinte, sora soției lui, Maria Șerbănescu. În același cimitir ăși are locul de veci și fostul premier PSD Nicolae Văcăroiu, acum în vârstă de 80 de ani.