Articolele din categoria HOROSCOP:

Horoscop WEEKEND 24-26 mai 2024
Horoscop WEEKEND 24-26 mai 2024. Zile bune legat prietenii, odată cu mutarea lui Jupiter în sociabilii Gemeni. Două zodii reușesc în tot ce-și propun
Astrele anunță un weekend deosebit, unde scopul lor este să amintească zodiilor de baza relațiilor și legăturilor frumoase. Soarele se aliniază cu planetele cerului pentru a crea un amalgam de noroc și entuziasm. O planetă cunoscută pentru energiile sale sociale, Jupiter, face un salt în Gemeni, un semn zodiacal notoriu pentru comunicare, pregătind prietenii care se vor lega pentru mari perioade de timp. 
Horoscopul lunii IUNIE 2024
Horoscopul lunii IUNIE 2024. Soarele începutului de vară dezgheață prieteniile și comunicarea. Lună plină de noroc pentru două zodii
Soarele începutului de vară dezgheață prieteniile și comunicarea. Relațiile și legăturile vechi vor fi readuse în centrul atenției, astfel încât să putem să le revitalizăm și să ne bucurăm de timpuri deosebite împreună. Sezonul Gemenilor se află în plină desfășurare, așa că astrele ne îndeamnă să ne scuturăm de amorțeala unei ierni lungi și să ne reclamăm puterile de socializare și de comunicare.
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2024
Horoscopul dragostei pentru luna IUNIE 2024. Suișuri și coborâșuri pentru îndrăgostiți. Două zodii își pot găsi marea iubire
Iunie, prima lună de vară, este considerată o perioadă specială pentru iubire și relații. Cele 30 de zile care urmează sunt încurajate de planetele care se aliniază în favoarea cuplurilor, pregătind scenariul pentru evenimente și întâlniri care vor schimba cursul destinului. În această lună magică, dragostea și pasiunea vor fi la ea acasă, dar astrologii ne avertizează că vor exista și momente de tensiune și confruntare.
Horoscopul banilor pentru săptămâna 20-26 mai
Horoscopul banilor pentru săptămâna 20-26 mai. Astrele ne dau noi idei de a face bani. Două zodii vor scăpa de datorii
Săptămâna aceasta aduce o serie de evenimente care vor influența viața personală și profesională a fiecăruia. Debutul sezonului Gemeni, când Soarele intră în această constelație, este un semn că timpul este potrivit să revenim la noi planuri și să lăsăm gândurile trecutului în urmă. În același timp, Luna intră în Scorpion, ajutând pe toată lumea să se concentreze asupra informațiilor de care au nevoie pentru a evolua.
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru a te bucura de „timpul pentru mine”, astrologia acestei veri are o mulțime de energie bună. Care e cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal.