Generalul se temea să nu trezească suspiciuni la ANAF Exclusiv

Noi înregistrări bombă la Culisele Statului Paralel! Cum voia generalul Dumitru Dumbravă să fie plătit pentru traficul de influență? - AUDIO

Anca Alexandrescu a continuat seria dezvăluirilor bombă care au dinamitat caracatița construită de generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă. Într-o discuție pe care a avut-o cu omul de afaceri Cătălin Hideg, generalul Dumbravă îi spunea acestuia că sumele pe care i le plătea sub disimularea de "consultanța" nu trebuie să fie cash, ci prin viramente, pe cardul personal, "sa nu vină ANAF sau să fiu denunțat". La discuție participă și Dan Tocaci de la Romprest.

ACTUAL










Cum a reacționat văduva lui Sorin Anghel după ce copiii vrăjitoarei Sidonia au fost eliberați din arest: „Indivizii au venit spre mine”
Cum a reacționat văduva bărbatului ucis cu cuțitele de copiii vrăjitoarei Sidonia, după ce aceștia au fost eliberați din arest: „Indivizii au venit spre mine”
Soția lui Sorin Anghel a avut o reacție incredibilă după ce a aflat că fiii vrăjitoarei Sidonia au fost eliberați din arest preventiv și plasați în arest la domiciliu. Frații Marin sunt suspectați că ar fi comis crima din Padina, în timpul unei petreceri, când Sorin Anghel a fost ucis sub ochii soției sale. Femeia a făcut declarații tulburătoare despre incident.

ACTUAL













CULTURĂ



Ea este amanta care a intrat în istorie. Diana s-a otrăvit cu aur după ce s-a iubit cu un bărbat celebru
Ea este amanta care a intrat în istorie. Diana s-a otrăvit cu aur după ce s-a iubit cu un bărbat celebru
Diana de Poitiers, amanta regelui Henric al II-lea al Franței, a fost renumită pentru frumusețea sa, păstrată până la bătrânețe. Recent, după mai bine de 400 de ani de la moartea sa, arheologii au descoperit secretul acestei frumuseți. Analizele asupra rămășițelor sale mumificate au arătat concentrații ridicate de aur în țesuturile și părul ei, indicând faptul că își adăuga zilnic aur în apa de băut ca elixir pentru tinerețe.

Cu cine s-a iubit Regina Maria a României. Ar fi avut mai mulți amanți
Cu cine s-a iubit Regina Maria a României. Ar fi avut mai mulți amanți
Regina Maria a României, cunoscută și sub numele de "regina-bărbat" datorită temperamentului său energic, s-a născut pe 29 octombrie 1875, la Eastwell Park, Kent, în Anglia. Având trei prenume – Maria Alexandra Victoria – provenea din Casa de Saxa-Coburg și Gotha, fiind fiica ducelui Alfred, al doilea fiu al reginei Victoria a Marii Britanii. Prin legături de familie, era verișoară cu țarul Rusiei, Nicolae al II-lea, și cu împăratul Germaniei, Wilhelm al II-lea.

EDUCAŢIE

Gabriela Firea: Fără școli în 3 schimburi. Copiii noștri sunt viitorul orașului
Gabriela Firea: Trebuie să combatem cu severitate traficul de droguri, dar, în primul rând, să ne ocupăm de educația elevilor
O realitate alarmantă se resimte din ce în ce mai intens în rândul copiilor și tinerilor din România, unde numărul mic de creșe și grădinițe, precum și școlile insuficient dimensionate, care îi obligă, practic, pe copii să meargă la școală în 3 schimburi creează dificultăți care afectează în mod grav dezvoltarea și siguranța acestora.



Cele două filme românești prezente la Cannes au ales serviciile Chainsaw Europe
Cele două filme românești prezente la Cannes au ales serviciile Chainsaw Europe
Chainsaw Europe, cel mai important studio de post-producție din România, a asigurat servicii de post-producție pentru cele două filme românești prezente anul acesta la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. “Trei kilometri până la capătul lumii”, în regia lui Emanuel Pârvu, a fost inclus în Competiția Oficială. “Nasty”, regizat de Tudor Giurgiu, va fi prezent la Cannes în secțiunea Proiecții Speciale.

MEDIU





SOCIAL





SĂNĂTATE

Ce este boala „obrajilor pălmuiți” și cum se transmite. Mulți copii suferă de ea
Ce este boala „obrajilor pălmuiți” și cum se transmite. Mulți copii suferă de ea
Boala obrajilor pălmuiți, cunoscută și sub denumirea de „a cincea boală a copilăriei” sau eritem infecțios, este o infecție virală ce afectează în principal copiii. Aceasta este cauzată de parvovirusul uman B19 și nu există un vaccin pentru prevenirea acestei afecțiuni. Recent, cazurile de boală a obrajilor pălmuiți au crescut, în special în rândul copiilor de la creșe și grădinițe.




ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE



Craterul Eminescu de pe Mercur a fost botezat în 2008
Români in spațiu. Asteroidul Eminescu, vulcanul Darclee, craterul Haret. Sistemul solar este împânzit de nume românești
Corpurile cerești pot purta numele unor oameni ce au avut o contribuție importantă în Știința, arte sau alt domeniu. Practic, este o recunoaște postumă sau chiar din timpul vieții a rolului pe care aceștia l-au jucat fie pentru țara lor, fie pentru întreaga omenire. La acest capitol, România se poate mândri cu faptul că numeroase obiecte cosmice și forme de relief de pe planetele sistemului solar poartă nume românești.