Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Vladimir Putin și Xi Jinping au avut discuții „calde și tovărășești”. Foto: Profimedia
Vladimir Putin și Xi Jinping au avut discuții „calde și tovărășești”. Declarația finală proclamă „o nouă eră”
Într-o mișcare care a generat atenție mondială, președinții Xi Jinping și Vladimir Putin au anunțat recent o nouă etapă de colaborare între China și Rusia, două dintre cele mai mari economii și puteri politice ale lumii. Această inițiativă de parteneriat a fost descrisă ca o "nouă eră" de cooperare între cele două țări, care speră să creeze noi oportunități pentru dezvoltarea economică și pentru consolidarea relațiilor internaționale.
Program de beneficii
Cum se poate evalua eficiența unui program de beneficii într-o companie?
Un program de beneficii bine structurat poate fi un instrument valoros pentru a atrage și menține angajații într-o companie. Cu toate acestea, pentru a evalua eficiența unui astfel de program, este important să se efectueze o analiză atentă și să se urmărească anumiți indicatori cheie. De obicei, această analiză este efectuată de departamentul de resurse umane, însă, dacă ai o firmă mică, este și în interesul tău să observi cât de eficiente sunt beneficiile pe care le acorzi angajaților.
CCIR
CCIR susține decizia Guvernului României de a relua construcția canalului Dunăre-București
București, 17 mai 2024: Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) susține public demersul prim-ministrului Guvernului României, dl Marcel Ciolacu, de a relua construcția canalului navigabil Dunare-București, proiect cu un impact semnificativ asupra dezvoltării economiei naționale, prin asigurarea unor fluxuri comerciale importante, precum și prin crearea unui număr important de locuri de muncă.
Haos pe aeroport. Zeci de pasageri au pierdut zborul după ce avionul a decolat cu doar o parte din oameni
Haos pe aeroport. Zeci de pasageri au pierdut zborul după ce avionul a decolat cu doar o parte din oameni
Haos pe Aeroportul din Cluj-Napoca, acolo unde zeci de oameni au pierdut zborul spre Paris, deși au fost asigurați că avionul îi va aștepta. Pasagerii au fost puși să aștepte din cauza unor defecțiuni tehnice, după ce scannerele de securitate s-au stricat în urma unei pene de curent. Oamenii au făcut scandal, iar când li s-au oferit alte rute alternative, pasagerii au fost puși să plătească în plus. 
Decizie halucinantă a instanței din Vaslui
Decizie halucinantă a instanței din Vaslui: Consilierul-cămătar-șantajist scapă de arest și poate să candideze
Tribunalul din Vaslui a decis eliberarea din arest a consilierului județean acuzat de camătă și șantaj. Politicianul a fost plasat sub control judiciar și poate candida acum pentru un nou mandat. Totodată, în același dosar, fiul său cel mare a fost plasat în arest la domiciliu. Singurul rămas în arest preventiv este băiatul său cel mic, care în trecut a fost implicat în mai multe conflicte. 
Armele neletale sunt tot mai des folosite cu intenții agresive
Zeci de mii de români au arme ca cea cu care a fost împușcat premierul Slovaciei. Un ieșean a fost ucis cu o astfel de armă
Zeci de mii de români au arme neletale, adică puști sau pistoale cu bile, precum cel folosit în atentatul împotriva premierului Slovaciei. Mai mult, există cazuri de oameni care și-au pierdut viață după ce au fost împușcați, accidental sau intenționat, cu astfel de arme. Specialiștii atrag atenția asupra faptului că pericolul pe care-l reprezintă acestea este subestimat.