MEDIU











Adrian Năstase critică gestionarea populației de urși din România: „Urșii sunt mai protejați decât oamenii, este aberant"
Adrian Năstase critică gestionarea populației de urși din România: „Urșii sunt mai protejați decât oamenii, este aberant"
Fostul premier al României, Adrian Năstase, cunoscut pentru pasiunea sa pentru vânătoare, a exprimat duminică, într-un podcast moderat de Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii, nemulțumirea față de modul în care România gestionează populația de urși. Acesta a afirmat că măsurile actuale protejează mai mult urșii decât oamenii, considerând abordarea drept "aberantă".

ACTUAL






Pericolul crește în zonele afectate de inundații: 4 județe din Moldova, sub ape
Pericolul crește în zonele afectate de inundații: 4 județe din Moldova, sub ape. Ciclonul Boris a măturat peste 21 de localități - BILANȚ
Ciclonul Boris, care a făcut ravagii în Europa de Centrală și de Est, a provocat inundații catastrofale în țara noastră. Cursurile de apă din judeţele Galaţi, Vaslui şi Iaşi se află sub avertizare cod roșu de inundații, până la ora 12:00. Întreaga zonă a Moldovei este vizată și de un cod portocaliu și unul galben de vreme rea. 

ACTUAL


Prima zăpadă din acest sezon: Ciclonul va lovi și România
Prima zăpadă din acest sezon: Ciclonul face ravagii și în România în acest weekend
Europa a fost surprinsă de primele ninsori ale sezonului, iar temperaturile scăzute au adus un peisaj de iarnă în mai multe țări. În Italia, vremea extremă a adus zăpadă în regiunile afectate, marcând începutul sezonului rece cu un strat de nea care a surprins atât localnicii, cât și autoritățile. Fenomenul meteo neobișnuit este cauzat de o masă de aer rece din Islanda, care a provocat o scădere bruscă a temperaturilor.

MEDIU