Articolele din categoria LIFESTYLE:

Vitamina minune fără de care digestia se face cu greutate în organism
Vitamina minune fără de care digestia se face cu greutate în organism
Un proces fundamental în organismul nostru, digestia este unul dintre cele mai importante mecanisme prin care absorbem nutrienții necesari pentru a ne menține sănătoși și puternici. Cu toate acestea, există o componentă esențială a funcționării normale a sistemului digestiv care, dacă lipsește, poate face acest proces să devină unul dificil. În absența acestei componente, persoanele pot experimenta simptome neplăcute cum ar fi balonarea, dispepsia, flatulența și chiar și anemia. 
Ce se ascunde sub cel mai bătrân copac din România. Misterul care roiește în jurul acestui arbore
Ce se ascunde sub cel mai bătrân copac din România. Misterul care roiește în jurul acestui arbore
În inima Complexului de monumente de la Ţebea din județul Hunedoara, se înalță Gorunul lui Horea, un copac secular care păstrează în rădăcinile sale o istorie plină de mister și semnificații încărcate emoțional. Cu o vârstă estimată de peste 400 de ani, acest gorun a devenit un simbol al eroismului și al spiritului de luptă al moților, fiind martorul unor momente istorice de o importanță covârșitoare pentru poporul român.
Horoscopul săptămânii 20 - 26 ma
Horoscopul săptămânii 20 - 26 mai. Totul se schimbă, odată cu debutul zodiei Gemenilor. Două semne vor da lovitura în plan financiar
Această săptămână debutează cu intrarea Soarelui în Gemeni, ceea ce înseamnă că dă startul sezonului acestei zodii. Perioada coincide și cu momentul în care macii sunt înfloriți, așa că zodiile se vor bucura în zilele următoare și de peisaje de vis. Încântarea lor va fi completată însă de schimbările pe care le aduc evenimentele astrale în viețile lor.