Cât costă o tarantula pe piața neagră. N-o să-ți vină să crezi cât costă un astfel de păianjen

Cât costă o tarantula pe piața neagră. N-o să-ți vină să crezi cât valorează un astfel de păianjen

Prețul unei tarantule pe piața neagră a crescut semnificativ, contrabanda cu acești păianjeni devenind tot mai căutată, afectând astfel biodiversitatea planetei. Miercuri, 5 iunie, Serviciul Național pentru Păduri și Faună Sălbatică (Serfor) a anunțat confiscarea unor miriapode și tarantule amazoniene într-o operațiune de contrabandă către Hong Kong.

LUMEA ANIMALELOR












7 boli pe care le poți lua de la animalul tău de companie
7 boli pe care le poți lua de la animalul tău de companie. La ce trebuie să fii atent și cum poți să previi infectarea
Viața fără animale ar fi extrem de plictisitoare și de tristă. Dacă ai și tu un animal de companie, atunci cu siguranță îmi vei da dreptate. Prietenul tău blănos te face să zâmbești chiar și atunci când ești supărat, bolnav sau ai probleme. Fie că este vorba de pisica blocată într-o cutie sau de zâmbetul larg al câinelui care te așteaptă atunci când ajungi acasă, animalele ne fac viața mai frumoasă!

ACTUAL
















O pisică din Iași a devenit vedetă pe internet! Cum i-a surprins felina pe medicii veterinari: Care erau șansele să nimerească exact acolo unde avea nevoie?
O pisică din Iași a devenit vedetă pe internet! Cum i-a surprins felina pe medicii veterinari: Care erau șansele să nimerească exact acolo unde avea nevoie?
Eveniment inedit la Iași! O pisică gestantă a fost surprinsă intrând singură în incinta unei clinici veterinare. Imaginile cu felina care a "așteptat" cuminte să fie preluată de medici au devenit virale în mediul online. Ulterior am aflat că pisica a  fătat 4 ghemotoace de blană, respectiv doi băieței și două fetițe.

LUMEA ANIMALELOR