Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Sectorul 4 al Bucureștiului se mândrește cu un gigant al sănătății dentare: investiție de 12 milioane de euro
Sectorul 4 al Bucureștiului se mândrește cu un gigant al sănătății dentare: investiție de 12 milioane de euro
Bucureștiul a adăugat o perlă prețioasă în infrastructura sa medicală, odată cu finalizarea construcției unuia dintre cele mai mari spitale de stomatologie din țară, situat în sectorul 4 al orașului. Cu o investiție de peste 12 milioane de euro, acest centru medical modern promite să redefinească standardele serviciilor stomatologice din România. Premierul Marcel Ciolacu și Daniel Băluță, edilul Sectorului 4 și candidat pentru un nou mandat, au făcut o ultimă vizită la fața locului marți, înainte de inaugurarea oficială.
Diana Șoșoacă i-a jignit pe colegii săi
Diana Șoșoacă a făcut din nou circ. Senatoarea putinistă și-a acuzat colegii de trădare îbn favoarea Israelului - VIDEO
Diana Șoșoacă a făcut din nou circ în Parlament. Ca de obicei, senatoarea s-a luat la ceartă cu o serie de colegi, pe care i-a acuzat de trădare. Totul s-a întâmplat în ziua în care se sărbătorește ziua martirilor din închisorile comuniste, dar și ziua independenței statului Israel. Furia Dianei Șoșoacă a fost provocată de faptul că steagul Israelului a fost arborat lângă cel al României.
Fostul oficial american va oferi consultanță de specialitate
Valentin Resmeriţă, candidatul PNL pentru Primăria Focșani, consiliat într-o campanie antidrog de omul care a contribuit la prinderea lui El Chapo și Escobar
Omul de afaceri Valentin Resmeriţă, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Focşani din partea PNL, s-a întâlnit recent cu unul dintre cei mai prestigioși agenți antidrog din Statele Unite, implicat activ în prinderea multor traficanți periculoși, inclusiv El Chapo şi Pablo Escobar. Discuțiile au vizat modele de campanii și acțiuni pro-active de prevenire și de conștientizare privind pericolul reprezentat de stupefiante.