Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat
















Editoriale



Realizatoarea Realitatea Plus Ana Maria Păcuraru
Ana-Maria Păcuraru | România este mai mult decât o națiune, este casa inimii mele!
România, pentru mine, este mai mult decât o națiune; este casa inimii mele. Aici am făcut primii pași, aici am învățat să vorbesc și să iubesc, aici mi-am adus pe lume primul copil și urmează sa îl aduc și pe cel de-al doilea. În România, am învățat să valorizez și să protejez patrimoniul nostru cultural. Fiecare port popular, cântec tradițional și doină este o mărturie a rădăcinilor noastre adânci. În fiecare colț al acestei țări, există ceva de văzut, ceva de învățat.


Alegeri 2024. Tu decizi!

Schema
Schema "Mătușa": cum ascunde Piedone cele 7 vile de lux. Edilul de la 5 a pus MONOPOL pe un cartier întreg
Realitatea PLUS a scos la iveală caracatița din spatele lui Cristian Popescu Piedone. Edilul și-a angajat rudele și apropiații în funcții cheie la primăriile pe care le-a condus, dar și în consilii locale. Dar asta nu e tot. Potrivit presei locale, un domeniu impresionant deținut primarului a fost ascuns pe numele unei pensionare de 87 de ani. 

Schema infracțională din spatele USR: cum a preluat mafia reziștilor Hotelul Perla, din Slănic Moldova
Schema infracțională din spatele USR: cum a preluat mafia reziștilor Hotelul Perla, din Slănic Moldova. Oamenii din spatele lui Viziteu, cum conduc județul Bacău
Oamenii din spatele USR au făcut milioane la Bacău. Mafia din jurul reziștilor ar fi reușit să preia prin mai multe documente false cel mai mare hotel din Slănic Moldova și cel mai mare centru comercial din municipiul Bacău. În schemele financiare cu iz penal sunt angrenați fostul prefect al județului Leonard Bulai, afaceriștii Aurel și Sergiu Chirapleș, dar și un fost bancher acuzat de luare de mită. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la aceștia, dar fără succes. 



Stiri Politice




Sectorul 4 al Bucureștiului se mândrește cu un gigant al sănătății dentare: investiție de 12 milioane de euro
Sectorul 4 al Bucureștiului se mândrește cu un gigant al sănătății dentare: investiție de 12 milioane de euro
Bucureștiul a adăugat o perlă prețioasă în infrastructura sa medicală, odată cu finalizarea construcției unuia dintre cele mai mari spitale de stomatologie din țară, situat în sectorul 4 al orașului. Cu o investiție de peste 12 milioane de euro, acest centru medical modern promite să redefinească standardele serviciilor stomatologice din România. Premierul Marcel Ciolacu și Daniel Băluță, edilul Sectorului 4 și candidat pentru un nou mandat, au făcut o ultimă vizită la fața locului marți, înainte de inaugurarea oficială.



Stiri Economice





Stiri Actuale





Stiri din Justiție





Stiri despre Vreme



Primele incendii majore de vegetație, mii de oameni evacuați. Canada, sub flăcări
Primele incendii majore de vegetație, mii de oameni evacuați. Canada, sub flăcări
Este stare de alertă în mai multe zone din Canada. Primele incendii majore care au lovit țara în acest an au făcut prăpăd. Mii de oameni au fost evacuați în vestul țării, iar, în statul american Minnesota, a fost emisă prima alertă de calitate a aerului din cauza fumului puternic. Pompierii lucrează contracronometru pentru a stinge flăcările scăpate de sub control și se tem că răul abia acum începe. 


Stiri din Sport