Când va fi înmormântată, de fapt, Rona Hartner. Sora regretatei artiste a făcut anunțul

Actrița a fost doborâtă de un cancer cu care s-a luptat ani de zile
Actrița a fost doborâtă de un cancer cu care s-a luptat ani de zile

Regretată actriței Rona Hartner, decedată la doar 50 de ani, din cauza unei boli necruțătoare, va fi înmormântată abia peste o săptămână. Sora ei a oferit detalii legate de ceremonie și de locul unde cei care au admirat-o îi pot aduce un ultim omagiu.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Data la care începe anul școlar 2024-2025. Surpriză mare pentru elevi și părinți

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Daliana Răducan și-a ales rochia pentru altar! Răzvan Simion a rămas mut de uimire

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Diana Șoșoacă, luată în vizor de Poliția Română, după ce s-a urcat pe motocicleta IGPR, într-un clip de campanie

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Noul pod feroviar de la Grădiștea, deschis circulației pe 1 iunie. Două ore cu trenul de la București la Giurgiu

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Nicolae Ciucă, despre varianta ca plafonul de impozitare a pensiilor să crească de la 2.000 de lei la 3.000 de lei de la 1 septembrie: Nu am discutat despre acest aspect. Este pentru prima dată când aud aşa ceva

Cultură

Sfintii Mucenici Luchilian, Ipatie, Paul, Dionisie si Claudie
Sărbătoare 3 iunie: Un sfânt cu har divin este pomenit astăzi în calendarul ortodox. Minunea săvârșită
Sfantul Mucenic Luchilian - Sfantul Luchilian a trait in secolul al III-lea, in vremea imparatului Aurelian. Luchilian a fost preot al slujirii idolesti pana la batranete, cand s-a convertit la crestinism. Nevoind sa-si lepede credinta in Hristos, a fost batut cu salbaticie, incat era tot numai o rana. Aruncat in temnita in acest chip, a intalnit patru tineri: Ipatie, Pavel, Dionisie si Claudie, inchisi din acelasi motiv - nelepadarea de Hristos.

Cartea care promite să fie cel mai exploziv thriller de politică și sex pe care îl veți citi!
Sorin Roșca Stănescu și dramaturgul Eugen Șerbănescu zguduie Statul Paralel cu noul roman incendiar „Toate amantele președintelui”
Sorin Roșca Stănescu și dramaturgul Eugen Șerbănescu au lansat un roman care face ca Statul Paralel să se cutremure din temelii! „Toate amantele președintelui” este cartea care promite să fie cel mai exploziv thriller de politică și sex pe care îl veți citi! Cei doi autori dezvăluie episoade picante din spatele scenei și demontează intrigile care au stat la baza jocurilor la nivel înalt din țara noastră. 

Ce este gruparea „Rugul aprins” și unde are loc în România în vara anului 2024
Ce este gruparea „Rugul aprins” și unde are loc în România în vara anului 2024
În fiecare an, în luna decembrie, sute de oameni se aventurează în deșertul Negev, situat în sud-vestul Israelului, pentru a asista la un fenomen natural inexplicabil cunoscut sub numele de „rugul aprins”. Acest eveniment misterios are loc pe muntele Karkom, un loc pe care unii israelieni îl consideră a fi adevăratul munte Sinai, unde, conform Bibliei, Dumnezeu i-a vorbit lui Moise. Fenomenul a luat amploare și în România.

Sfantul Cuvios Isaachie Marturisitorul
Sărbătoare 30 mai: Zi mare în calendarul ortodox din România. Povestea de viață impresionantă a sfântului pomenit astăzi
Sfantul Isaachie a trait in secolul al IV-lea. Pentru ca imparatul Valens Arianul (364-378) prigonea Ortodoxia, pustnicul Isaachie vine in Constantinopol spre a-i intari pe crestini si a cere imparatului bisericile ortodoxe date arienilor. Este supus la multe chinuri si ii proroceste imparatului moartea pentru ca nu a inapoiat ortodocsilor bisericile luate si date arienilor. Imparatul Valens va muri in lupta cu barbarii.

Ultimele stiri

Dorin Iacob: Mă intrigă de ce nu a recunoscut  mai demult
Documentul EXCLUSIV care detonează alegerile. Dorin Iacob aruncă bomba: Nicușor Dan, ȘANTAJAT. Și-a turnat la Securitate un coleg: "Manifesta o URĂ față de contracandidatul său"
Un document care detonează alegerile, prezentat în exclusivitate de Realitatea PLUS, arată că Nicușor Dan ar fi fost racolat se Securitate când încă elev, după ce și-ar fi turnat colegii și un profesor înainte de Olimpiada de Matematică din 1988, care a avut loc în Australia. Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității va analiza mâine documentul, după sesizarea Realitatea PLUS. Cu doar 6 zile înainte de alegeri, masca noului Petrov a căzut. După dezvăluirile postului nostru de televiziune, actualul edil al Capitalei, care visează de altfel un nou mandat, a început să cenzureze de pe pagina personală de Facebook toate postările în care era criticat de cetățeni pentru gestul abominabil. Reacția lui Nicușor Dan prin care adâncește însă misterul și confirmă legăturile cu Securitatea este, practic, o asumare, atrage atenția consultantul politic Dorin Iacob.Consultantul politic Dorin Iacob, candidat la Primăria Capitalei din partea Alternativa Dreaptă, susține că reacția edilului Nicușor Dan după ce în spațiul public a apărut un document care sugerează că a colaborat cu Securitatea "este practic o asumare, o recunoaștere publică" a acestui fapt. 

Nicușor Dan, racolat de Securitate! A TURNAT doi colegi și un profesor de la olimpiadă - DOCUMENT exploziv
Nicușor Dan, racolat de Securitate! A TURNAT doi colegi și un profesor de la olimpiadă - DOCUMENT exploziv
Un document BOMBĂ intrat în posesia Realitatea PLUS aduce acuzații grave la adresa primarului Capitalei, Nicușor Dan. Conform acestui document, Nicușor Dan ar fi colaborat cu Securitatea înainte de olimpiada internațională de matematică din 1988, desfășurată în Australia.

După caniculă vine potopul, în București. Foto/Profimedia
Prognoză speciala București. Averse, grindină şi vijelii, luni după-amiaza în Capitală
După o primă jumătate de zi călduroasă, vremea se va schimba total, în București, fiind anunțate ploi torențiale și grindină și vijelii.

Val de caniculă peste România, după furtunile cu gheață. Șefa ANM anunță zile de foc!
Val de caniculă peste România, după furtunile cu gheață. Șefa ANM anunță zile de foc!
După furtunile devastatoare, urmează canicula. România va fi traversată, în perioada imediat următoare, de un val de aer tropical. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus