Articolele din categoria LIFESTYLE:

Cele 5 emoții care ne provoacă boli fizice
Cele 5 emoții care ne provoacă boli fizice. Cheia pentru a descoperi cum corpul nostru răspunde la stres
In momentul in care emotiile se acumuleaza in fiinta noastra, din cauza unei atentii sporite si a timpului indelungat de mentinere a agitatiei mentale, acestea se defuleaza prin stari de anxietate, atacuri de panica sau prin depresie. Aceste tulburari apar deoarece organismul nostru are nevoie, conform instinctului de supravietuire, sa gaseasca un mod, fie si fortat, de a descarca ceea ce este periculos pentru sanatatea noastra.
Scandal în fosta trupă Talisman. Ce acuzații își aduc cei doi membri
Scandal în fosta trupă Talisman. Ce acuzații își aduc cei doi membri
Cântărețul Alin Oprea rupe tăcerea și vorbește, după 18 ani, despre motivele despărțirii trupei Talisman. Acesta, alături de Tavi Colen formau o echipă apreciată de mii de fani, însă drumurile lor s-au separat în anul 2006. Cei doi foști colegi au ajuns să nu-și mai vorbească deloc, iar singurul care a ieșit cu acuzații de-a lungul timpului a fost Tavi Colen. Însă, acum, Alin Oprea face lumină și spune că fostul său coleg a fost cel care l-a înjunghiat de fapt pe la spate.
Hipertensiune arteriala
7 semne care îți arată că ai putea să suferi de hipertensiune arterială. Cei mai mulți oameni le ignoră
Hipertensiunea arterială, cunoscută și sub denumirea de tensiune arterială ridicată, este o afecțiune frecventă care poate avea consecințe grave asupra sănătății dacă nu este tratată corespunzător. În România, tot mai mulți oameni sunt diagnosticați cu această condiție, însă mulți nu sunt conștienți de primele semne care ar putea indica prezența hipertensiunii arteriale. Identificarea precoce a simptomelor poate ajuta la prevenirea complicațiilor severe, cum ar fi atacurile de cord sau accidentele vasculare cerebrale.
Vitamina minune fără de care digestia se face cu greutate în organism
Vitamina minune fără de care digestia se face cu greutate în organism
Un proces fundamental în organismul nostru, digestia este unul dintre cele mai importante mecanisme prin care absorbem nutrienții necesari pentru a ne menține sănătoși și puternici. Cu toate acestea, există o componentă esențială a funcționării normale a sistemului digestiv care, dacă lipsește, poate face acest proces să devină unul dificil. În absența acestei componente, persoanele pot experimenta simptome neplăcute cum ar fi balonarea, dispepsia, flatulența și chiar și anemia. 
Ce se ascunde sub cel mai bătrân copac din România. Misterul care roiește în jurul acestui arbore
Ce se ascunde sub cel mai bătrân copac din România. Misterul care roiește în jurul acestui arbore
În inima Complexului de monumente de la Ţebea din județul Hunedoara, se înalță Gorunul lui Horea, un copac secular care păstrează în rădăcinile sale o istorie plină de mister și semnificații încărcate emoțional. Cu o vârstă estimată de peste 400 de ani, acest gorun a devenit un simbol al eroismului și al spiritului de luptă al moților, fiind martorul unor momente istorice de o importanță covârșitoare pentru poporul român.