LIFESTYLE

















Clinceni Air Show
Clinceni Air Show. Copiii asistați de la Centrul pentru Educație și Sprijin Comunitar Sf. Dimitrie, invitați de clubul moto Doomstriker la un spectacol aviatic de excepție, pe aerodrom
De Ziua Copilului, cei mici sunt chemați la Aerodromul Clinceni, de lângă Capitală, pentru a participa la Clinceni Air Show, unde va avea loc un spectacol aviatic plin de surprize și momente speciale atent gândite pentru ei. După ce aeronavele participante vor pune în scenă o mulțime de cascadorii dar și o vânătoare de baloane, ziua se va încheia cu un spectacol de artificii, spre lăsarea serii. Copiii asistați de la Centrul pentru Educație și Sprijin Comunitar Sf. Dimitrie vor fi prezenți la eveniment, cu ajutorul clubului moto Doomstriker. 

ACTUAL






BIZAR





FRESH REFRESH





HOROSCOP

Horoscopul dragostei, săptămâna 3-9 iunie
Horoscopul dragostei, săptămâna 3-9 iunie. Două zodii vor da lovitura pe plan amoros, altele vor avea de trecut o serie de încercări
În ultimele zile, semnul zodiacal Gemeni a luat poziția dominantă în horoscopul dragostei, și aceasta are efectul de a ne face să ne concentrăm mai mult pe activitățile practice și mai puțin pe sentimente. Cu astfel de energii în aer, e de așteptat ca mai mulți dintre noi să se simtă absenți în relațiile lor de iubire. Acesta este, totuși, un moment care ne permite să reflectăm asupra modului în care iubim și să reevaluăm prioritățile noastre afective.




LUMEA ANIMALELOR

Cei mai longevivi câini. De ce trebuie să ții cont atunci când îți alegi un prieten blănos/ Profimedia
Cei mai longevivi câini. De ce trebuie să ții cont atunci când îți alegi un prieten blănos: detaliile care fac diferența
Deși ne-am dori ca cei mai buni prieteni să trăiască mult mai mult, din păcate, câinii nu au o speranţă de viaţă foarte mare, indiferent de rasă. Însă este important să știi că există diferențe mari între rasele care trăiesc cea mai lungă și cea mai scurtă viață. Cât trăiesc câinii, în funcție de rasa pe care o au?




MODĂ & FRUMUSEŢE

Cum vor influența noile reglementări UE cosmeticele tale preferate
Cum vor influența noile reglementări UE cosmeticele tale preferate
În ultimii ani, s-au implementat o serie de reglementări UE în domeniul parfumurilor, produselor de machiaj, de îngrijire a pielii și a părului, având în vedere aspecte legate de ingrediente, siguranță, calitate și sustenabilitate. Aceste reglementări au fost create cu scopul de a oferi protecție consumatorilor, mai multă încredere și siguranță, de a promova utilizarea corectă a ingredientelor și de a încuraja practicile ecologice în industria cosmetică.



Secrete pentru a mirosi frumos pe durata întregii zile, fără a folosi parfum
Secrete pentru a mirosi frumos pe durata întregii zile, fără a folosi parfum. Cum să fi fresh pe caniculă
În sezonul cald, menținerea unei arome proaspete și plăcute pe parcursul întregii zile poate fi o provocare. Temperaturile ridicate și mediul cald provoacă transpirație, care poate diminua efectul parfumului. Cu toate acestea, există metode eficiente care te pot ajuta să miroși bine fără a te baza pe parfumuri. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să obții acest lucru:

MONDEN





TIMP LIBER



Cum și de câte ori udăm mușcatele vara? Iubitorii de flori trebuie să știe asta: greșeala pe care mulți o fac/Profimedia
Cum și de câte ori udăm mușcatele vara? Iubitorii de flori trebuie să știe asta: greșeala pe care mulți o fac
Mușcatele se îngrijesc ușor, însă trebuie să fim atenți cum le udăm. Trebuie să iei în considerare că un exces de apă poate duce la apariția bolilor și la putrezirea rădăcinilor. Vara, ele trebuie udate de 2 - 3 ori pe săptămână, iar dacă sunt ținute în soare mai multe ore, atunci udarea se va face zilnic. Aceste flori nu trebuie pulverizate sau udate pe frunze, pentru că se pătează.


TRAVEL

Ce este gruparea „Rugul aprins” și unde are loc în România în vara anului 2024
Ce este gruparea „Rugul aprins” și unde are loc în România în vara anului 2024
În fiecare an, în luna decembrie, sute de oameni se aventurează în deșertul Negev, situat în sud-vestul Israelului, pentru a asista la un fenomen natural inexplicabil cunoscut sub numele de „rugul aprins”. Acest eveniment misterios are loc pe muntele Karkom, un loc pe care unii israelieni îl consideră a fi adevăratul munte Sinai, unde, conform Bibliei, Dumnezeu i-a vorbit lui Moise. Fenomenul a luat amploare și în România.