Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Dorina Barcari a făcut calculele: cine sunt românii care nu vor primi nimic la recalcularea pensiilor? Exclusiv
Dorina Barcari a făcut calculele: cine sunt românii care nu vor primi nimic la recalcularea pensiilor?
Pensionarii vor primi chiar din această lună deciziile de recalculare în funcție de noua formulă din legea pensiilor. Oficialii au publicat și modelele deciziilor, iar oamenii vor vedea numărul total de puncte și detalii despre stagiile de cotizare. Dorina Barcari, expert în pensii, a avertizat însă în exclusivitate la Realitatea PLUS că din septembrie circa 1,6 milioane de oameni rămân cu pensiile înghețate. 
Par de pisica
Ce se întâmplă, de fapt, dacă înghiți din greșeală un fir de păr sau blana de la animale
Dacă înghiți accidental un păr, fie că este vorba de păr uman sau de animale, acesta trece de obicei prin sistemul tău digestiv fără a provoca vreun rău semnificativ. Sistemul nostru digestiv este conceput pentru a descompune și procesa alimentele, ceea ce include descompunerea materialelor precum părul. Situația este total diferită, însă, atunci când cantitățile înghițite sunt semnificative.
Alina Gorghiu, atacuri în rafală la primarul PSD: Festivalul narciselor fără narcise!
Alina Gorghiu, atacuri în rafală la primarul PSD: Festivalul narciselor fără narcise!
Un nou scandal zguduie coaliția în țară! Ministrul Justiției și președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, l-a desființat pe un primar PSD. Liderul PNL a lansat un atac virulent l-a adresa conducerii PSD a județului, după ce a organizat un festival al narciselor, dar fără să existe măcar o floare expusă la eveniment. Mai mult, Gorghiu a povestit că accesul la marele festival organizat de social-democrați s-a facut pe un drum neasfaltat. 
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, întâlnire importantă cu comisarul european pentru agricultură. Ce vor discuta cei doi
Comisarul european pentru agricultură Janusz Wojciechowski se va deplasa în România pentru o vizită de două zile, luni şi marţi. Oficialul european se va întâlni, luni, cu prim-ministrul Marcel Ciolacu şi cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu, după care va avea un dialog cu asociaţiile fermierilor şi cu reprezentanţi ai Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti.