Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Marcel Ciolacu: „La sfârşitul anului vom avea una din primele două creşteri economice din Europa şi din UE”
Marcel Ciolacu: „La sfârşitul anului vom avea una din primele două creşteri economice din Europa şi din UE”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat că este pentru prima dată în ţara noastră când „avem 41 de miliarde în primele patru luni cheltuieli pe investiţii, atât din bugetul de stat, cât şi din fonduri europene”. Şeful Executivului a mai spus că la finalul acestui an vom avea una dintre primele două creşteri economice din Europa şi din UE, „vom avea o încadrare în deficitul asumat şi vom avea o dezvoltare fără precedent în România”.
TU DECIZI. Dosar de candidat: Alexandru Cordoș a scăpat miraculos de închisoare după trei urmăriri penale sondate cu condamnări
TU DECIZI. Dosar de candidat: Alexandru Cordoș a scăpat miraculos de închisoare după trei urmăriri penale sondate cu condamnări
Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Alexandru Cordoș, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. A scăpat miraculos de închisoare după trei urmăriri penale sondate cu condamnări, iar apoi s-a întors la șefia filialei din partid la timp pentru a fi desemnat să candideze împotriva celui cu care era acuzat că face blat. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 
Marcel Ciolacu va discuta cu salariaţii din Guvern care protestează: „Am să fac un teambuilding să ne cunoaştem mai bine”
Marcel Ciolacu va discuta cu salariaţii din Guvern care protestează: „Am să fac un teambuilding să ne cunoaştem mai bine”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunţat că va avea o discuţie, dacă situaţia o mai impune, cu salariaţii din Guvern care au declanşat luni un protest spotan în faţa Palatului Victoria. Întrebat dacă îşi cunoaşte angajaţii din Cancelaria premierului, având în vedere că unii dintre ei îi reproşează că lucrează de atâta timp şi nu îl cunosc şi nici el pe ei, premierul a răspuns: „Am să fac un teambuilding ca să ne cunoaştem mai bine. Dar vă dau o veste tristă, dacă e vară eu fac la munte, dacă e iarnă fac la mare”.
Florin Roman: „Dacă vom câștiga alegerile locale, președinte va fi Nicolae Ciucă”
Florin Roman: „Dacă vom câștiga alegerile locale, președinte va fi Nicolae Ciucă”
Declarații explozive au fost făcute la finalul ședinței de Coaliție! Deputat PNL și coordonatorul campaniei pentru alegerile locale, Florin Roman, a declarat că dacă partidul liberal va câștiga localele în țară, pe data de 10 iunie va fi anunțată candidatura președintelui PNL, Nicolae Ciucă pentru alegerile prezidențiale. Deputatul exclude, în acest scenariu, orice discuție cu PSD pentru liste comune. 
Bătrânul care și-a îndeplinit visul la 106 ani. Alfred a sărit cu parașuta
Bătrânul care și-a îndeplinit visul la 106 ani. Alfred a sărit cu parașuta: „Toată lumea este mai capabilă decât crede”
Alfred Blaschke, cunoscut sub numele de "Al" printre prieteni și familie, a demonstrat încă o dată că vârsta este doar un număr. La 106 ani, el a devenit cel mai bătrân om care a sărit cu parașuta în tandem, marcând o nouă realizare în Cartea Recordurilor Guinness. Această performanță remarcabilă a fost o repetare a saltului său de la 4.000 de metri, realizat în anul 2020, când avea 103 ani.
Laura Codruța Kovesi / Foto: Inquam Photos
Kovesi amenință că dă în judecată Comisia Europeană. Care este motivul
Parchetul European (EPPO) condus de fosta sefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, amenință Comisia Europeană cu acțiuni în justiție, acuzând că, din cauza unei modificări bugetare, continuarea investigațiilor penale, cele care vizează fraude cu fonduri europene, ar putea fi afectată.Astfel, Comisia Europeană a fost informată cu privire la consecințele pe care le-ar putea avea lipsa de fonduri asupra dosarelor penale în curs de cercetare, notează Politico.
COTAR i-a reclamat pe șefii ASF chiar și la Ursula von der Leyen
COTAR cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA și demiterea vicepreședintelui ASF, Sorin Mititelu
Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) a transmis scrisori deschise către Guvernul și Parlamentul României, către Parlamentul European, dar și către  Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), cerând eliminarea amendamentelor introduse în proiectul de modificare a Legii RCA care încalcă flagrant drepturile asiguraților, obligându-i la coplată pe păgubiți.