LUMEA ANIMALELOR










Vipera nicolschii este specifică zonei Rusia-Ucraina
Vipera NEAGRĂ din Rusia și Ucraina, zărită în pădurile din jurul Iașiului. Apariția alimentează temerile
Vipera neagră nicholschii, supranumită și vipera timidă, a fost zărită în zona pădurii de la marginea Iașului. Potrivit specialiștilor, în urmă cu 10-15 ani era o raritate semnalarea prezenței viperelor în județ Iași și îi avertizează pe amatorii de senzații tari să nu facă gesturi necugetate. Statisticile arată că 90% dintre mușcăturile de viperă sunt provocate de gesturi teribiliste, nu de atacuri inevitabile ale șerpiilor.

LUMEA ANIMALELOR








Cercetătorii chinezi au studiat ani la rând comportamentul broaștelor (Profimedia)
TRUCUL cu care broaștele îi dau gata pe broscoi. Gestul este aproape uman - STUDIU
Oamenii de ştiinţă chinezi au descoperit că comportamentul de a clipi, despre care se credea anterior că este un semnal social observat în principal la anumite primate, în special la oameni, precum şi la animalele de companie ale acestora, se extinde şi la broaştele femele, care utilizează clipitul ochilor pentru a comunica cu masculii, încurajându-i să iniţieze contactul sexual.

LUMEA ANIMALELOR













10 obiceiuri ciudate ale câinilor/ Arhivă foto
10 obiceiuri ciudate ale câinilor. Cum trebuie interpretat dormitul încolăcit sau faptul că au nasul mereu umed
Una dintre cele mai mari dorințe ale multora dintre noi este aceea de a ne întemeia o familie alături de partenerul pe care noi îl considerăm „ideal”. Copii sunt, de asemenea, binecuvântarea căutată de mai toate cuplurile, însă pentru două zodii din horoscop formarea unui cămin alături de cealaltă parte a rezultat a fi un proces destul de greoi. 

LUMEA ANIMALELOR