LIFESTYLE










Cura de slăbire cu ouă, care te va ajuta să piezi 10 kilograme într-o săptămână
Cura de slăbire cu ouă, care te va ajuta să piezi 10 kilograme într-o săptămână. Meniul pentru fiecare zi în parte
În această perioadă a sărbătorilor pascale, unde oul este vedeta absolută, poți transforma tradiția într-o oportunitate de a urma o cură de slăbire eficientă. Cura de slăbire cu ouă îți va permite să pierzi 10 kilograme într-o săptămână, combinând inteligent ouăle cu alte alimente sănătoase. Meniul pentru fiecare zi în parte este simplu, variat și delicios, oferindu-ți nutrienții de care ai nevoie pentru a-ți menține energia și a te simți bine în corpul tău. Transformă această tradiție într-o oportunitate de a slăbi și de a-ți atinge obiectivele de sănătate!

ACTUAL













BIZAR





FRESH REFRESH





HOROSCOP



Horoscop WEEKEND 4-5 mai 2024
Horoscop WEEKEND 4-5 mai 2024. Energia vindecătoare a lui Mercur aduce o rază de lumină în viețile zodiilor greu încercate în ultima vreme
Cu influențele astrale majore care vin să ne încălzească, este timpul să aruncăm o privire asupra horoscopului de weekend pentru perioada 4-5 mai 2024. După o săptămână agitată, Pluto a intrat în retrograd pe 2 mai și va rămâne în această poziție până la 11 octombrie 2024. Cuadratura dintre Venus și Pluto aduce potențiale dificultăți în comunicarea cu partenerii romantici, dar nu totul este pierdut. Energeticul Mercur aduce o cantitate generoasă de vindecare și liniște, sugerând că nu avem prea multe motive de îngrijorare. Haideți să vedem cum aceste aspecte astrologice ne pot influența în acest minunat weekend plin de schimbări și oportunități!


LUMEA ANIMALELOR





MODĂ & FRUMUSEŢE





MONDEN





TIMP LIBER

PROHODUL DOMNULUI. Versurile complete ale Prohodului
PROHODUL DOMNULUI. Versurile complete ale Prohodului
PROHODUL DOMNULUI. Versuri. În VINEREA MARE, în toate bisericile ortodoxe se săvârșește Denia Prohodului Domnului. Prohodul este slujba de înmormântare a Mântuitorului Iisus Hristos. Versurile Prohodului au fost compuse de Sfântul Ioan Damaschin. Textul Prohodului este împărțit, ca structură, în trei părți, prima parte având 73 de strofe, a doua parte 60 de strofe și a treia parte 43 de strofe. Prima strofă a fiecărei stări este reluată și la sfârșitul ei.




TRAVEL