Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Stenograme din dosarul judecătoarei drogate de la Suceava. A făcut răni la nas după ce a luat substanțe nediluate
Stenograme din dosarul judecătoarei drogate de la Suceava. A făcut răni la nas după ce a luat substanțe nediluate
Avem stenogramele din dosarul judecătoarei drogate care favoriza traficanții. Aceasta avea răni la nas pentru că, uneori, se droga cu marfă nediluată. Mai mult, magistrata își chema partenerii de droguri la ea acasă, acolo unde erau și trei copii minori pentru că, spunea ea, este cel mai sigur loc. În luna februarie a acestui an, Ana Maria Chirilă a fost trimisă în judecată după ce ar fi luat mită de la un interlop al cărui caz îl judeca. 
 Luna mai are cea mai norocoasă zi din 2024. Când este ZIUA MIRACOLELOR și cum ne influențează pe TOȚI
Luna mai are cea mai norocoasă zi din 2024. Când este ZIUA MIRACOLELOR și cum ne influențează pe TOȚI
Descoperă fascinanta zi a miracolelor în astrologie, un eveniment anual în care Soarele și Jupiter se întâlnesc într-o conjuncție puternică. În luna mai va avea loc un eveniment ceresc incitant, când Soarele și Jupiter se aliniază într-o conjuncție rară, cunoscută sub numele de cazimi. Această aliniere puternică ne amintește că norocul zâmbește adesea celor care îndrăznesc să fie îndrăzneți.
TU DECIZI. Dosar de candidat: Gheorghe Cârciu, „ospătarul cu Bentley de la PSD”, vrea în Parlamentul European
TU DECIZI. Dosar de candidat: Gheorghe Cârciu, „ospătarul cu Bentley de la PSD”, vrea în Parlamentul European
Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Gheorghe Cârciu, social-democratul cunoscut sub porecla de „ospătarul cu Bentley de la PSD”. După ce a fost criticat pentru discursurile sale în calitate de secretar de stat pentru diaspora, inclusiv de propriii colegi de partid, vrea acum să ajungă eurodeputat. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 
Ce înseamnă dacă ți se face ”pielea de găină” atunci când asculți muzică
Ce înseamnă dacă ți se face ”pielea de găină” atunci când asculți muzică. Un studiu a explicat acest fenomen
Înțelegerea sentimentelor și reacțiilor pe care le provoacă muzica asupra noastră este un subiect complex și încă puțin cunoscut. Printre aceste reacții se numără și fenomenul când, atunci când ascultăm anumite melodii, simțim o experiență cunoscută sub numele de "piele de găină". Auzim adesea această expresie, dar ce înseamnă, de fapt, această senzație și ce este cauza ei? Un studiu recent a încercat să descopere răspunsul la această întrebare.
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Florin Piersic cât timp a fost internat la Cluj Napoca
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Florin Piersic cât timp a fost internat la Cluj Napoca. Spitalul Militar răspunde acuzațiilor
În timpul internării lui Florin Piersic la Spitalul Militar din Cluj-Napoca au apărut în spațiul public o serie de speculații, informații contradictorii și incomplete despre starea sănătății sale și tratamentul pe care îl primea, ceea ce a determinat unitatea sanitară să vină cu  precizări cu privire la îngrijirea și tratamentul medical de care a avut parte marele actor în inima Ardealului.
Dacă vezi astfel de valuri pătrate, ieși imediat din apă
Dacă vezi astfel de valuri pătrate, ieși imediat din apă! Fenomenul ciudat care a șocat cercetătorii
Natura este plină de surprize și mister. De la cele mai mari și mai puternice fenomene, cum ar fi cutremurele și erupțiile vulcanice, la cele mai subtile și mai ciudate, cum ar fi fenomenele optice sau aurorele, ea ne oferă mereu noi și noi pretexte pentru a ne hrăni admirația și curiozitatea. Un astfel de fenomen care a șocat cercetătorii și a atras atenția lumii este cel al valurilor pătrate, un eveniment natural care s-a materializat într-un loc unde nu ar fi fost așteptat.
Legea care reduce greutatea din ghiozdanele elevilor. 80% dintre copii au probleme la coloana vertebrală din cauza kilogramelor pe le cară
Legea care reduce greutatea din ghiozdanele elevilor. 80% dintre copii au probleme la coloana vertebrală din cauza kilogramelor pe care le cară
Într-un efort de a proteja sănătatea copiilor, Ministerul Sănătății propune un proiect de modificare a ordinului nr. 1456/2020, care va obliga școlile să implementeze măsuri pentru reducerea greutății ghiozdanelor elevilor. Această inițiativă ar putea aduce schimbări semnificative în viața școlară a elevilor din ciclul primar și gimnazial.