Articolele din categoria SOCIAL:

Alegeri 9 iunie. MAE a publicat un ghid pentru românii care vor vota în străinătate la europarlamentare
Alegeri 9 iunie. MAE a publicat un ghid pentru românii care vor vota în străinătate la europarlamentare
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) și Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) au realizat Ghidul alegătorului român la secțiile de votare organizate în străinătate la alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie 2024. Acesta include, printre altele, informaţii privind categoriile de persoane care pot vota la aceste secţii, actele de identitate pe baza cărora românii își pot exercita dreptul de vot, precum șiâ procedura şi programul de vot. Ghidul este publicat pe pagina de internet a ministerului.
Un copil de 7 ani a decedat după ce a fost prins sub o autoutilitară, la Sibiu! / Foto: ISU Sibiu
Un copil de 7 ani a decedat după ce a fost prins sub o autoutilitară, la Sibiu. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă
Un copil de şapte ani a murit, joi, după ce a fost accidentat de o autoutilitară, la Sibiu. Mai exact, băiatul a fost prins sub aceasta. Echipajul de descarcerare sosit de urgență la fața locului a reușit să îl scoată pe micuț de sub vehicul, însă acesta era inconştient. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia.
Clinica VERTEBRALIA tratează cu succes durerile de spate: tratamente minim invazive, rezultate rapide
Clinica VERTEBRALIA tratează cu succes durerile de spate: terapii minim invazive, rezultate rapide
Stilul de viață sedentar a devenit o problemă de sănătate globală. Calitatea vieții este influențată de nivelul de activitate fizică efectuată, lipsa acesteia afectând copii și adulți deopotrivă. Utilizând cele mai recente tehnologii și terapii avansate, Clinica VERTEBRALIA vine cu soluții eficiente pentru ameliorarea durerii și îmbunătățirea calității vieții pacienților.
Nicusor Dan si Manu Bombardieru
Cum au dat Nicușor Dan și Radu Mihaiu bani publici interlopilor. Tun de două milioane de euro operat de un interlop din București
Manu Bombardieru se pregătește să primească aproximativ două milioane de euro de la primăria Capitalei. Interlopul pare că a pregătit minuțios acest tun, după ce a cumpărat terenul pentru o sumă derizorie. Ginerele lui Sile Cămătaru ar fi știut că urmează să fie construit un parc pe terenul său. Asta pentru că pe suprafața de peste un hectar din sectorul 2 al Capitalei nu se pot construi blocuri sau case. 
Tânăr reținut după ce a omorât o femeie și a îngropat de viu un bărbat/Arhivă foto
Tânăr reținut după ce a omorât o femeie și a îngropat de viu un bărbat. În mod miraculos, acesta din urmă a reușit să supraviețuiască: caz șocant în Republica Moldova
Caz cutremurător în Republica Moldova. Un tânăr de 18 ani a fost reținut de poliție după ce a omorât o femeie de 74 de ani, iar pe un bărbat de 62 de ani l-a înjunghiat și l-a închis într-un beci improvizat într-un câmp, pe care l-a acoperit mai apoi cu pământ. Atenție, urmează informații cu puternic impact emoțional! 
INTERCEPTĂRI ULUITOARE în cazul drogurilor vândute de la geamul apartamentului, la Brăila: cum era tranzacționată "marfa"
INTERCEPTĂRI ULUITOARE în cazul drogurilor vândute de la geamul apartamentului, la Brăila: cum era tranzacționată "marfa"
Caz incredibil în Brăila! Aproape un an întreg, un individ a vândut droguri de la geamul apartamentului în care locuia, situat chiar la parterul blocului. Faptele sale erau dovedite inclusiv de interceptările în care clienții păreau obișnuiți cu locația din care își puteau procura droguri contra-cost. Bărbatul a fost recent condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare. 
Crimă Crângași. Agresorii bărbatului ucis în bătaie, arestați preventiv: aceștia riscă până la 20 de ani de închisoare / Foto: Inquam Photos
Crimă Crângași. Agresorii bărbatului ucis în bătaie, arestați preventiv: aceștia riscă până la 20 de ani de închisoare
Tinerii călăi ai bărbatului de 46 de ani, din Capitală, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Autorii crimei din plină stradă au vârstele de 16 și 20 de ani și riscă până la 20 de ani de închisoare. Momentul cumplit a fost surprins de o cameră de bord a unei mașini aflate în trafic. Tinerii s-au năpustit asupra bărbatului cu doi pari găsiți în parc și l-au lovit cu bestialitate până când nu s-a mai putut ridica de la pământ. Victima venise să își protejeze fiica vitregă ce se afla într-un scandal cu colegele. Totul ar fi pornit de la o cerere de prietenie pe rețelele de socializare. 
Sărbătoare 16 mai. Sfinți foarte importanți sunt pomeniți azi în calendarul ortodox
Sărbătoare 16 mai. Sfinți foarte importanți sunt pomeniți azi în calendarul ortodox
Sfantul Teodor cel Sfintit a fost ucenicul Sfantului Pahomie cel Mare. S-a nascut si a crescut pagan in Tebaida de Sus. La varsta de 14 ani paraseste casa parintilor si merge la manastirea Sfantului Pahomie. Mai tarziu se vor calugari atat mama sa, cat si fratele lui. Dupa moartea Sfantului Pahomie, Teodor a fost ridicat de catre obste staret al tuturor sfintelor manastiri intemeiate de staretul sau. Sfantul Teodor cel Sfintit a trecut la cele vesnice pe 16 mai 367.