Articolele din categoria LIFESTYLE:

Alimente in frigider
În cât timp se strică unele alimente dacă uiți să le pui în frigider
Păstrarea alimentelor la temperatura corectă este esențială pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și a altor microorganisme care pot cauza intoxicații alimentare. Dacă ai uitat să pui anumite alimente în frigider, timpul în care acestea se strică poate varia considerabil în funcție de tipul de aliment și de condițiile ambientale. Iată o prezentare generală a timpului în care diverse alimente se pot strica dacă nu sunt refrigerate.
Par de pisica
Ce se întâmplă, de fapt, dacă înghiți din greșeală un fir de păr sau blana de la animale
Dacă înghiți accidental un păr, fie că este vorba de păr uman sau de animale, acesta trece de obicei prin sistemul tău digestiv fără a provoca vreun rău semnificativ. Sistemul nostru digestiv este conceput pentru a descompune și procesa alimentele, ceea ce include descompunerea materialelor precum părul. Situația este total diferită, însă, atunci când cantitățile înghițite sunt semnificative.
Cum a reușit Minodora să slăbească 40 de kilograme fără să renunțe la prăjeli. Foto: Captură YouTube
Cum a reușit Minodora să slăbească 40 de kilograme fără să renunțe la prăjeli. ”Armele” secrete ale artistei în lupta cu kilogramele în plus
Minodora a reușit o transformare uimitoare în ceea ce privește corpul ei. Cu doar câțiva ani în urmă, artista avea o greutate de aproximativ 100 de kilograme, dar acum cântărește cu aproximativ 40 de kilograme mai puțin. Într cadrul unui podcast pe YouTube, Minodora a dezvăluit deciziile pe care le-a luat în dieta sa pentru a ajunge la silueta mult dorită, și, surpinzător, acestea nu implică restricții prea drastice.