Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Percehziții în țară și în Marea Britanie, la persoane bănuite de furt calificat/ Poliția Română
Percehziții în țară și în Marea Britanie, la persoane bănuite de furt calificat. Hoții ar fi sustras sume de bani, valută și bijuterii în valoarea de 140.000 de euro
Poliţiştii mehedințeni au pus, miercuri, în executare opt mandate de percheziţie, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Totodată, au fost puse în executare două mandate de aducere, doi bărbaţi de 20, respectiv 45 de ani fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă.
Vlad Pascu
Dosarul 2 Mai. Zi decisivă la Judecătoria Mangalia: părinții victimelor accidentului ar putea fi audiați. Când este așteptată sentința
Un nou termen în dosarul lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa, este programat, astăzi, la Judecătoria Mangalia. Din informațiile existente, mai multe persoane urmează să fie audiate, printre acestea aflându-se și părinţii victimelor. Este posibil ca acesta să fie ultimul termen înainte de pronunţarea sentinței.
Cum l-a transformat pușcăria pe Radu Mazăre: merge la cercuri de lectură și activități religioase
Cum l-a transformat pușcăria pe Radu Mazăre: merge la cercuri de lectură și activități religioase
Radu Mazăre s-a transformat radical în pușcărie. Fostul edil care a condus Constanța timp de 15 ani s-a prezentat de curând în fața instanței drept un om foarte religios și devotat. Mazăre spune că l-a descoperit pe Dumnezeu și petrece timp în cercuri de lectură din cadrul penitenciarului și nu ratează nicio activitate religioasă. În ciudea eforturilor sale, cererea de eliberare condiționată i-a fost respinsă de judecători. Mazăre are două condamnări, una de 8 ani, iar alta de 5 ani, ambele pentru fapte de corupție. 
Fostul iubit al Danielei Crud, căutat internațional! Celebrul fotomodel se află pe lista celor mai căutaţi infractori/ Foto: Facebook Suhaib Meshah
Fostul iubit al Danielei Crud, căutat internațional! Celebrul fotomodel se află pe lista celor mai căutaţi infractori
Celebrul fotomodel Suhaib Meshah, dispărut fără urmă, care se află pe lista celor mai căutați infractori, ar putea să primească pedeapsa majorată în dosarul în care a primit deja 10 ani de închisoare, pentru trafic de persoane. Totul după ce anchetatorii au intrat pe fir într-un dosar de evaziune fiscală în care sunt implicați membrii familiei sale. Bărbatul este considerat de autorități drept cel mai sadic proxenet. Potrivit acuzațiilor, acesta le obliga pe tinere să se prostitueze, iar dacă ele refuzau erau pedepsite în mod îngrozitor. Fotomodelul a fost iubitul celebrei vedete TV, Daniela Crudu. 
Kostas Passaris, supranumit "Fiara din Balcani"
Kostas Passaris, supranumit "Fiara din Balcani", transferat la alt penitenciar din țară: măsuri fără precedent. Cum manipula liderii clanurilor din închisoare
„Fiara din Balcani”, cel mai periculos deținut din România pune pe jar autoritățile! Kostas Passaris a fost transferat cu măsuri speciale de securitate din penitenciarul Arad la cel din Craiova, după ce s-a descoperit că manipula liderii clanurilor în închisoare. Criminalul a mai fost închis la Craiova, dar a fost transferat pentru că reprezenta un factor de stres pentru gardieni. 
Judecătoarea penală care vindea informații interlopilor a fost filmată în timp ce se droga
Răsturnare de situație în cazul judecătoarei care se droga cu interlopii: ar putea să scape de probe din dosar. Cum se folosește de copii
Răsturnare de situație în cazul judecătoarei drogate din Suceava despre care procurorii susțin că avea o relație cu mafiotul care îi făcea rost de stupefiante. Ana Maria Chirilă este la un pas să scape de unele acuzații grave din dosar după ce s-a plâns că anchetatorii i-au încălcat drepturile atunci când au strâns probe împotriva ei și că nu i-au fost protejați copiii. Mai exact, magistrata care apară drogații susține că i-a fost încălcat dreptul la intimitate după ce a fost prinsă în flagrant că se droga. 
Cătălin Hideg a continuat sirul dezvăluirilor în emsiunea Ancăi Alexandrescu Exclusiv
Noi dezvăluiri bombă despre caracatița măștilor din pandemie. Cătălin Hideg demască presiunile, firele duc la Ponta
Omul de afaceri Cătălin Hideg a făcut noi dezvăluiri-bombă despre dedesubturile unuia dintre cele mai mari scandaluri din perioada pandemiei, cel legat de achiziția măștilor. Hideg a relatat cum a ajuns să plătească din banii lui livrările, dar să fie transformat într-un adversar public și atacat pe toate căile inclusiv în presă, pentru că ar fi deranjat interesele unor oameni care aveau legături cu fostul premier Victor Ponta. Într-o intervenție în emisiunea Culisele Statului Paralel, omul de afaceri i-a relatat Ancăi Alexandrescu cum era sunat de oameni din anturajul acestuia pentru a preda "la cheie" o licitație de măști pe care tocmai o câștigase.
Passaris are 5 condamnări pe viața, în România și Grecia
Passaris, criminal grec care a îngrozit România și Europa, mutat din penitenciar în condiții speciale. Unde a fost trimisă "fiara din Balcani"?
Konstantinos Passaris, criminalul grec condamnat pe viață și încarcerat în România, a fost mutat de la penitenciarul din Arad la cel din Craiova. Motivul, potrivit surselor din sindicatul angajaților în Administrația Penitenciarelor, a fost că cel supranumit "bestia din Balcani" îi influența pe lideri de clanuri interlope aflați și ei în spatele gratiilor.