Articolele din categoria EXTERN:

Alegeri europarlamentare
Unde vor putea vota românii din străinătate. Ministerul Afacerilor Externe a făcut publice informațiile
Ministerul Afacerilor Externe organizează, prin Misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European, din 9 iunie, fiind cu 474 mai multe decât cele organizate la scrutinul desfăşurat în urmă cu cinci ani. Cele mai multe secţii de votare sunt organizate în Italia (150 de secţii), Spania (147 de secţii), Marea Britanie (104 secţii), unde sunt comunităţi mari de români.
Sprititele sunt etxtrem de incinse, pe fondul prezenței Israelului în finală
Gafă la televiziunea publică din Italia. A publicat din greșeală rezultatele votului național la Eurovision
Gafă uriașă la televiziunea publică RAI 1 din Italia. Postul a publicat, după semifinală de joi, rezultatul votului exprimat de italieni, ceea ce contravine regulamentului. Eroarea a stârnit comentarii și pentru că piesa favorită a italienilor s-a dovedit a fi cea prezentată de Israel, țară a cărei prezență în concurs este intens criticată, inclusiv prin mari mitinguri în Suedia.
Daria Gușă: Corectitudinea politică și ideologiile „progresiste” sunt molime ale societății de azi
Daria Gușă: Corectitudinea politică și ideologiile „progresiste” sunt molime ale societății de azi. Care sunt soluțiile tinerelor generații
În cadrul podcast-ului „Pe drept cuvânt”, prezentat de avocatul Florentin Țuca, Daria Gușă, actualmente studentă la Universitatea Saint Andrews din Scoția – unde studiază Relații Internaționale -, a vorbit foarte convingător (deși are doar 20 de ani) despre pericolele unui viitor deformat de ideologiile „progresiste” și despre nevoia prezervării reperelor morale de „școală veche”. 
Alina Kabaeva, primele declarații după despărțirea de țarul de la Kremlin. Foto: Profimedia
Gimnasta lui Putin, primele declarații după despărțirea de țarul de la Kremlin: „Dacă îți spune conducerea să nu te duci, atunci nu te duci”
Cunoscută sub numele de „gimnasta lui Putin”, Alina Kabaeva a păstrat întotdeauna discreție în ceea ce privește orice legătură cu țarul de la Kremlin, înafară de cea profesională Durata relației lor și detalii intime rămân sub semnul întrebării, deși speculațiile și zvonurile au circulat intens în presa internațională de-a lungul anilor. De curând, Kabaeva a participat la ceremonia în cadrul căreia acesta a fost numit oficial preşedinte, în urma alegerilor recente din Rusia.