Articolele din categoria SĂNĂTATE:

Post negru
Ce se întâmplă în corpul tău dacă ții post negru trei zile?
Unii oameni de știință recomandă 3 mese și 3 gustări pe zi, în timp ce alții recomandă să nu mâncăm niciuna. Înainte de a intra în panică, trebui să știi că aceasta nu este o înfometare. De fapt, postul este una dintre cele mai vechi practici din istoria omenirii. De exemplu, utilizarea terapeutică a postului datează cel puțin din secolul al V-lea î.Hr., când medicul grec Hipocrate îl recomanda pacienților care prezentau anumite simptome de boli.
Samburi de masline
Ce se întâmplă în corp dacă înghiți sâmburi de măsline în fiecare zi, timp de o lună - Medicii au fost uimiți
Măslinele sunt un aliment popular în bucătăria mediteraneană și sunt apreciate pentru gustul lor unic și pentru aportul lor nutritiv. Cu toate acestea, mulți oameni obișnuiesc să îndepărteze sâmburii înainte de a consuma măslinele. Dar ce se întâmplă dacă înghiți sâmburii de măslină în fiecare zi timp de o lună? Această întrebare merită o analiză mai atentă.
Masa de Paste
Combinațiile alimentare pe care trebuie să le eviți cu orice preț la masa de Paște
Masa de Paște este adesea un moment de sărbătoare în care familii și prieteni se adună pentru a împărtăși bucate tradiționale și delicioase. Cu toate acestea, combinațiile alimentare greșite pot duce la disconfort digestiv, diminuând astfel plăcerea acestui prânz festiv. Iată câteva combinații alimentare pe care ar fi bine să le evitați pentru a vă menține sănătatea digestivă în timpul acestei ocazii speciale: