Articolele din categoria POLITICĂ:

Nicusor Dan
Nicușor Dan a mințit când s-a dezis de Matei Păun în direct la TV! Finanțistul controversat, sponsorul primarului, întâlnire de lucru cu Ema Prisca, șefa de campanie
Comunicarea stă la baza oricărei relații umane, indiferent de natura acesteia, iar comunicarea politică stă la baza oricărei campanii electorale, indiferent de natura ei. Cum lupta pentru București în alegerile locale din 9 iunie este una acerbă, primarul Nicușor Dan, ce păstrează în continuare imaginea unui candidat umil ce stă în chirie și are în declarația de avere o mașină care nu funcționează, dar care are valoare sentimentală, a apelat din nou la cei mai buni specialiști în comunicare pe care România îi are de oferit. Bine, atât de buni încât nici măcar nu mai locuiesc sau activează în țara noastră decât în cadrul unor proiecte cu adevărat de anvergură, cum ar fi Ema Prisca. Mai mult, edilul se dezice, în direct la TV, de cel care i-a ținut spatele încă de la începutul ascensiunii sale politice, controversatul om de afaceri Matei Păun și minte vizibil atunci când răspunde întrebărilor jurnaliștilor.
Alina Gorghiu, atacuri în rafală la primarul PSD: Festivalul narciselor fără narcise!
Alina Gorghiu, atacuri în rafală la primarul PSD: Festivalul narciselor fără narcise!
Un nou scandal zguduie coaliția în țară! Ministrul Justiției și președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, l-a desființat pe un primar PSD. Liderul PNL a lansat un atac virulent l-a adresa conducerii PSD a județului, după ce a organizat un festival al narciselor, dar fără să existe măcar o floare expusă la eveniment. Mai mult, Gorghiu a povestit că accesul la marele festival organizat de social-democrați s-a facut pe un drum neasfaltat. 
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, întâlnire importantă cu comisarul european pentru agricultură. Ce vor discuta cei doi
Comisarul european pentru agricultură Janusz Wojciechowski se va deplasa în România pentru o vizită de două zile, luni şi marţi. Oficialul european se va întâlni, luni, cu prim-ministrul Marcel Ciolacu şi cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu, după care va avea un dialog cu asociaţiile fermierilor şi cu reprezentanţi ai Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti.
Planurile optimiste ale lui Marcel Ciolacu: După alegeri, PSD va avea minim 22 de preşedinţi de CJ, cu 10% în plus; îi vom câştiga de la PNL
Planurile optimiste ale lui Marcel Ciolacu: După alegeri, PSD va avea minim 22 de preşedinţi de CJ, cu 10% în plus; îi vom câştiga de la PNL
Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a afirmat, duminică, referitor la declaraţiile liderilor PNL potrivit cărora liberalii vor câştiga alegerile, că este important că nu mai există "acele jigniri directe" între cele două partide, menţionând că, după alegerile locale, social-democraţii vor avea cu 10% mai mulţi preşedinţi de Consilii Judeţene, care vor fi câştigaţi de la PNL.
Marcel Ciolacu: Până în acest moment, la bugetul statului din aşa-zisa evaziune fiscală depistată n-am încasat nimic
Marcel Ciolacu: Până în acest moment, la bugetul statului din aşa-zisa evaziune fiscală depistată n-am încasat nimic. Stăm în procese de 7-8 ani de zile
Premierul Marcel Ciolacu a dezbătut subiectul noilor reglementări privind evaziunea fiscală. Primul ministru a explicat faptul că măsurile au fost luate în condiţiile în care, de ani de zile, evaziunea fiscală depistată nu s-a finalizat cu plata banilor către bugetul de stat. De asemenea, oficialul român a spus că noile reglementări reprezintă „o soluţie intermediară” al cărei scop este colectarea de bani la buget. 
Florin Roman
Florin Roman atacă dur PSD, spunând că reprezentanţii acestei formaţiuni în judeţele din zona Moldovei „sunt prin Italia prin arest la domiciliu, prin alte locuri”, în timp ce candidaţii PNL sunt „pe stradă, muncesc”
Coordonatorul campaniei electorale a PNL pentru alegerile locale, Florin Roman, se arată încrezător că PNL poate câştiga alegerile în judeţele din Moldova. Roman atacă dur PSD, spunând că reprezentanţii acestei formaţiuni în judeţele din zona Moldovei „sunt prin Italia prin arest la domiciliu, prin alte locuri”, în timp ce candidaţii PNL sunt „pe stradă, muncesc, vin cu proiecte şi fac diferenţa între dezvoltare şi socialism”