Articolele din categoria EXTERN:

Alina Kabaeva, primele declarații după despărțirea de țarul de la Kremlin. Foto: Profimedia
Gimnasta lui Putin, primele declarații după despărțirea de țarul de la Kremlin: „Dacă îți spune conducerea să nu te duci, atunci nu te duci”
Cunoscută sub numele de „gimnasta lui Putin”, Alina Kabaeva a păstrat întotdeauna discreție în ceea ce privește orice legătură cu țarul de la Kremlin, înafară de cea profesională Durata relației lor și detalii intime rămân sub semnul întrebării, deși speculațiile și zvonurile au circulat intens în presa internațională de-a lungul anilor. De curând, Kabaeva a participat la ceremonia în cadrul căreia acesta a fost numit oficial preşedinte, în urma alegerilor recente din Rusia.
Moarte terifiantă pentru un copil cu handicap în vârstă de șase ani. Mama sa, de 26 de ani, l-a aruncat crocodililor pentru a scăpa de el
Moarte terifiantă pentru un copil cu handicap în vârstă de șase ani. Mama sa, de 26 de ani, l-a aruncat crocodililor pentru a scăpa de el
Un incident tragic a zguduit comunitatea din Uttara Kannada, un district din vestul statului Karnataka, India, după ce o femeie în vârstă de 26 de ani și-a aruncat fiul de șase ani, cu handicap, într-un râu plin de crocodili, care l-au mutilat până la moarte. Gestul șocant al femeii a fost motivat de insistențele repetate ale tatălui copilului de a scăpa de responsabilitatea îngrijirii acestuia.
Kim Ki Nam, maestrul propagandei nord-coreene, a murit la vârsta de 96 de ani/ Foto: X Korea_Friend_UK
Kim Ki Nam, maestrul propagandei nord-coreene, a murit la vârsta de 96 de ani. Cu cine l-a comparat presa de la Seul
Kim Ki Nam, artizanul propagandei din Coreea de Nord, a murit la vârsta de 94 de ani, a anunțat presa de stat. Acesta a petrecut zeci de ani conducând eforturile de propagandă în statul totalitar, inclusiv prin construirea unui cult al personalității în jurul dinastiei Kim aflate la putere. Drept dovadă, la înmormântarea sa a participat liderul nord-coreean Kim Jong Un.
Preşedintele chinez, Xi Jinping / Foto: Profi Media
Xi Jinping, vizită în Serbia chiar în ziua în care se împlinesc 25 de ani de la bombardamentul NATO asupra unei ambasade chineze
Preşedintele chinez Xi Jinping a sosit marţi seara în Serbia, escortat de avioane MiG-29, într-o vizită în condiţii stricte de securitate care coincide cu împlinirea a 25 de ani de la bombardamentul NATO asupra ambasadei Chinei din Belgrad, în care au fost ucişi trei jurnalişti chinezi, în timpul intervenţiei pentru conflictul din Kosovo, relatează Reuters.
Klaus Iohannis, declarații bombă la Washington. Foto: Profimedia
Klaus Iohannis, declarații bombă la Washington: România ar putea trimite un sistem Patriot Ucrainei. Ce i-a cerut președintele Biden
Aflat la Casa Albă, președintele Klaus Iohannis a fost primit de președintele Joe Biden, iar discuțiile lor au inclus teme cruciale referitoare la securitatea regională și globală. Iohannis a confirmat că unul dintre sistemele Patriot deținute de România ar putea fi direcționat către Ucraina, în contextul unei posibile escaladări a conflictului din regiune.