Articolele din categoria ECONOMIE:

Câți bani strânge un român care duce zilnic sticle la reciclat. Tomberoanele au fost luate cu asalt
Câți bani strânge un român care duce zilnic sticle la reciclat. Tomberoanele au fost luate cu asalt
În România, sistemul Garanție-Returnare (SGR) a devenit o oportunitate pentru mulți oameni de a câștiga bani colectând PET-uri reciclabile din coșurile de gunoi. Acest sistem, implementat recent, a înregistrat o creștere semnificativă în ceea ce privește cantitatea de PET-uri colectate, ajungând la peste 5 milioane de unități pe zi la nivel național, conform informațiilor oferite de ministrul Mediului, Mircea Fechet.
Controverse uriașe privind creșterea salariului minim. Experții avertizează: s-ar putea ajunge la concedieri / Foto: Inquam Photos
Controverse uriașe privind creșterea SALARIULUI MINIM. Experții avertizează: s-ar putea ajunge la CONCEDIERI!
Majorarea salariului minim pe economie stârnește în continuare controverse uriașe! În timp ce patronii spun că nu își mai permit să crească lefurile angajaților și în luna iulie, un fost ministru al Economiei avertizează că majorarea va duce la un val de concedieri și la închiderea firmelor mici. Asta pentru că ar crește taxarea pe venitul minim. Pe de altă parte, simulările arată că venitul majorat nu va acoperi inflația, iar față de valoarea netă actuală, românii vor încasa doar puțin peste 130 de lei în plus.