Articolele din categoria TRAVEL:

Noul terminal al Aeroportului Iași, inaugurat de PNL
Noul terminal al Aeroportului Iași, inaugurat de PNL. Nicolae Ciucă: Este un model de angajament și de responsabilitate al administrației locale - VIDEO
Ieșenii se pot mândri, de astăzi, cu un nou aeroport. Este vorba despre Terminalul 4 al Aeroportului Internațional, care a fost inaugurat cu fast, iar la eveniment au participat și liberalii, inclusiv Nicolae Ciucă. Noul aeroport are o capacitate de peste 3 milioane de pasageri pe an, iar turiștii vor putea călători spre 24 de destinații, rute operate de cinci companii aeriene. Investiția se ridică la peste 100 de milioane de euro. 
Unde fug românii de ger
Unde fug românii de ger. Cazarea îi costă 150-200 de lei pe noapte iar vremea este ideală pentru scăldat
În mijlocul iernii, când frigul pătrunde adânc în oase și vremea pare de nesuportat, mulți români aleg să scape de ger și să se refugieze în destinații mai calde. Fie că aleg să evadeze către țări tropicale sau că preferă să se îndrepte spre locurile mai apropiate de casă, acești turiști de ocazie renunță la hainele groase și îmbracă costumele de baie pentru a se bucura de plajă și scăldat chiar și în miezul iernii.
Un loc din România a ajuns în top 10 destinații turistice din lume. Foto: Profimedia
Un loc din România a ajuns în top 10 destinații turistice din lume în 2024. Apare în recomandările unei reviste prestigioase
Un loc din țară noastră a reușit să se strecoare în topul destinațiilor turistice din lume în anul 2024. Revista  Bloomberg a inclus un colț pitoresc din România în recomandările sale, și a apreciat frumuseții și atracțiile pe care le oferă. Așadar, dacă îți dorești să te bucuri de peisaje spectaculoase în vacanța ta, nu va trebui să călătorești prea departe, ci să descoperi Transilvania sub o nouă lumină, distinctă de asocierea clasică cu Dracula și Castelul Bran.