Articolele din categoria TRAVEL:

Programul "Litoralul pentru toţi" se lansează duminică
Programul "Litoralul pentru toţi" se lansează duminică. De la cât pornesc prețurile anul acesta
Românii își vor putea petrece vacanțele pe litoral la prețuri mai mici. Programul social “Litoralul pentru toţi” începe duminică și ține până pe 19 iunie. în această perioadă turiști vor găsi cazări în hoteluri și pensiuni la prețuri cu până la 70% mai mici față de cele din vârf de sezon. Pentru ediţia din acest an şi-au anunţat participarea zeci de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziţia turiştilor un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte. 
Sursa foto: Pixabay
Vacanțe de vis fără restricții în Grecia. Anunțul ministrul elen al Turismului
Mai sunt doar câteva zile până la redeschiderea sezonului estival într-una din țările preferate ale românilor atunci când vine vorba de vacanțe: Grecia. Ministrul elen al Turismului dă asigurări românilor care vor să meargă în concedii pe tărâmul grec că toate restricțiile vor fi ridicate. Și, deși prețurile vor fi ceva mai piperate decât în anii trecuți, Grecia rămâne o destinație potrivită pentru toate buzunarele. 
Sursa foto: Captură video
1 mai petrecăreț ca altul, distracție la malul mării. Zeci de mii de tineri, noapte albă pe litoral
Constanța a dat startul sezonului cu prima noapte de distracție din acest an. Stațiunile au răsunat de muzica dată la maximum, în fața a zeci de mii de tineri. În Costinești a început cel mai mare festival de muzică trap și hip-hop cu peste 60 de artiști, iar în Mamaia, turiștii s-au distrat pe ritmuri de muzică electronică. Vama Veche a fost, ca de obicei, locul în care mii de tineri au petrecut până în zori. 
Bugetul pentru distracție în vara 2022 - ce variante există și care sunt costurile?
Bugetul pentru distracție în vara 2022 - ce variante există și care sunt costurile?
În luna aprilie, sunt deja conturate o mulțime de oportunități pentru distracția din această vară. În sezonul cald 2022, este momentul de revenire a festivalurilor și concertelor. Pe 26 mai, deci chiar înainte de startul oficial al verii, este programat un mega concert la București, cel susținut de trupa Iron Maiden la Romexpo, în aer liber. Urmează multe alte evenimente cu o densitate extrem de mare, printre care festivaluri precum Untold, Neversea, Electric Castle ori Summer Well.