Ingredientele din bucătărie care te scapă instant de cearcăne și pungile de sub ochi Cearcănele, pungile de sub ochi, cât și ridurile din jurul ochilor constituie o adevărată preocupare pentru femei. Iată cum poți scăpa de ele.
Sfeclă roșie la borcan pentru iarnă. Cea mai rapidă și apreciată rețetă Sfeclă roșie la borcan pentru iarnă. Cea mai rapidă și apreciată rețetă. Iată pașii de urmat și secretul care o face specială.
Începe sezonul Scorpionului. Ce schimbări majore le așteaptă pe toate zodiile în perioada următoare Începe sezonul Scorpionului. Ce schimbări majore le așteaptă pe toate zodiile în parte începând cu 22 octombrie 2024.
Ce să nu spui niciodată unei persoane care suferă de ANXIETATE Anxietatea este o afecțiune complexă și adesea greu de înțeles pentru cei care nu au experimentat-o, iar comunicarea cu o persoană care suferă necesită empatie și sensibilitate. De multe ori, vorba dulce chiar însemnă mult pentru aceste persoane.
Secretul avocado pe care mulți nu-l știu. Când e bine să mâncăm fructul, dimineața sau seara? Avocado este un fruct tot mai apreciat și consumat de români, datorită beneficiilor pentru sănătate. Între dieteticieni există o discuție privind momentul potrivit al zilei în care ar trebui să fie consumat fructul, pentru că efectele sale pot varia în funcție de acest aspect.
Cine a fost adevăratul SHREK? Cine a fost sursa de inpirație pentru legendarul personaj Popularul SHREK, unul dintre cei mai îndrăgiți eroi de desene animate pentru copii din secolul XXI, ar fi avut un echivalent în viața reală. Despre creatorul personajul se spune că s-ar fi inspirat după un model în carne și oase.
Rețetă de ciorbă grecească de purcel. Un preparat perfect pentru sezonul rece Rețetă de ciorbă grecească de purcel. Se apropie cu pași repezi sezonul rece, așadar ce poate fi mai gustos, la prânz, sau chiar la cină, decât o ciorbă fierbinte? Vă invităm să încercați o rețetă puțin diferită, dar la fel de gustoasă ca cele tradiționale, scrie viva.ro.
Ce înseamnă când te mănâncă palma dreaptă sau stângă. Când e posibil să câștigi bani Te-ai întrebat și tu ce înseamnă când te mănâncă palma dreaptă sau stângă. De cele mai multe ori aceste sunt doar superstiții care datează din generație în generație, dar sunt oameni pentru care au o mare însemnătate.
Cum să pui varza la murat. Câtă sare trebuie să pui și ce varză trebuie să folosești Rețetă de varză murată. Toamna este perioada în care piețele abundă de legume proaspete, de sezon, și gospodinele își pregătesc cămările pentru iarnă. Una dintre legumele care nu lipsesc din borcane este varza, care se folosește într-o multitudine de preparate, scrie viva.ro.
Trucul genial pentru igienta toaletei. De ce se pune o rolă de hârtie pe marginea toaletei? Când vine vorba despre igiena toaletei, toată lumea se gândește la substanțe dezinfectante pentru zonele cele mai vizate, precum colacul și vasul toaletei, dar și la spălatul mâinilor. Cum moda șervețelelor umede tinde să se extindă, tot mai mult lume uită avantajele de a avea un sul de hârtie igienică în apropiere.
Cum să pregătești compot de dovleac. O rețetă simplă și gustoasă, perfectă pentru finalul lui octombrie Compotul de dovleac este un adevărat deliciu, perfect pentru sezonul rece. Aroma dulce și textura catifelată a dovleacului se combină armonios cu notele aromate ale scorțișoarei și cuisoarelor, fiind un desert sau o garnitură savuroasă. Această rețetă simplă este nu doar gustoasă, ci și plină de nutrienți, fiind o modalitate excelentă de a profita de bogăția dovleacului. Fie că îl servești cald, alături de o cupă de înghețată, sau rece ca un desert ușor, compotul de dovleac va aduce un strop de căldură și bucurie pe masa ta!
Top 3 cele mai bune tipuri de pește. De ce trebuie să le introduci în alimentația și ce beneficii au pentru sănătate Top 3 cele mai bune tipuri de pește. De ce trebuie să le introduci în alimentația și ce beneficii au pentru sănătate.
3 obiceiuri zilnice care te pot face să îmbătrânești mai repede. Mituri demontate de cercetători Obiceiuri zilnice care te pot face să îmbătrânești mai repede, conform cercetărilor. Mituri despre care credeai că sunt sănătoase, demontate de cercetători.
Detaliul mai puțin știut din viața Deliei Budeanu. Îndrăgita prezentatoare TV s-a confruntat cu o boală cruntă: "Era să mor și atunci am zis: Bun, vă arăt eu!" Decesul Deliei Budeanu scoate la iveală detalii uluitoare despre viața acesteaia. Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România de dinainte de ’90 a luptat în trecut cu o boală nemiloasă. După spusele ei, jurnalista a avut de dus un „război infernal”, însă, în final, a ieșit învingătoare. Delia Budeanu a avut cancer, boală pe care a depășit-o fără să respecte integral tratamentul.
Ingredientul secret din plăcinta cu dovleac. Ce poți pune în aluat pentru a-i da gustul copilăriei Bucătarii au dezvăluit care este ingredientul secret din plăcinta cu dovleac. Acest desert cu gust de toamnă te va ajuta să te întorci în perioada copilăriei. Plăcinta cu dovleac este un preparat emblematic pentru acest sezon și nu ar trebui să lipsească de pe platourile festive cu prăjituri.
Zacuscă cu ghebe. O reteță ideală de toamnă Rețetă de zacuscă de ghebe. În această perioadă, toate gospodinele se pregătesc pentru sezonul rece și prepară diferite delicii pentru a le depozita în cămară cu bunătăți. Ei bine, ce ai spune să adaugi pe listă și zacusa de ghebe? Este cu mult diferită față de cea de vinete, are un gust unic, iar asta nu e tot! Poate să fie servită pe pâine, dar și cu paste, cât și ca sos pentru diferite garnituri și mâncăruri!
6 simptome comune ale cancerului de colon la tineri. Sfatul medicilor Cazurile de cancer de colon la tineri au crescut constant în ultimele trei decenii. Statisticile internaționale arată că din totalul de cazuri, 20% dintre cazurile de cancer colorectal au fost diagnosticate la persoane mai tinere de 55 de ani, în creștere față de 11% în 1995. Acest lucru este îngrijorător, mai ales că mulți tineri sunt diagnosticați în stadii avansate, ceea ce face boala mai greu de tratat și vindecat, scrie clicksănătate.ro.
Sushi de casă. Rețetă din bucătăria asiatică, explicată pas cu pas Poate părea intimidant să prepari sushi în bucătăria ta, însă cu puțină răbdare și ingredientele potrivite, poți face un sushi de casă delicios și proaspăt. Poți pregăti Maki sushi, adică rulouri clasice de sushi cu orez și pește sau legume, învelite în foi de alge nori.
Cum sa prepari tiramisu la pahar. Cea mai rapidă și gustoasă rețetă de desert fără coacere Cum sa prepari tiramisu la pahar. Cea mai rapidă și gustoasă rețetă de desert fără coacere.
Cum poți afla că ai diabet? Semne care te pot ajuta să îl identifici. Cum ne sfătuiesc medicii Pe lângă manifestările tipice, cum ar fi nevoia frecventă de a urina și setea constantă, există și simptome mai puțin cunoscute ale diabetului.
Românii, tot mai aproape de cea mai importantă sărbătoare a toamnei din calendarul ortodox. Ce e bine să faci de Sfântul Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștilor Cea mai importantă sărbătoare a toamnei din calendarul creştin ortodox, Sfântul Dumitru Izvorâtorul de Mir, se apropie cu pași repezi. Astfel, între 20 și 28 octombrie 2024, Capitala va deveni centrul spiritual al ortodoxiei românești, cu prilejul sărbătorii Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștilor.
Fructele de sezon bogate în vitamina C. Întăresc imunitatea și au efect anti-îmbătrânire Fructele de sezon bogate în vitamina C. Întăresc imunitatea și au efect anti-îmbătrânire. Iată despre ce este vorba și ce alte beneficii au.
Cum să-ți îngrijești și hrănești părul în lunile de toamnă. Ce spun experții Pentru a avea un păr sănătos, trebuie să adopți o rutină. Află cum să-ți îngrijești părul în lunile de toamnă.
Testul IQ pentru minți geniale. Găsește hoțul în doar 10 secunde. Accepți provocarea noastră? Crezi că ai un IQ ridicat? Ai putea să îți pui mintea la încercare cu acest test rapid de IQ care provoacă chiar și cele mai agile minți! Imaginează-ți scena: o petrecere relaxantă unde adulții și copiii socializează și se distrează. Toată lumea se simte bine și nimic nu pare în neregulă... sau aproape nimic. În mijlocul distracției, unul dintre participanți se pregătește să strice seara: un hoț viclean, ascuns printre ceilalți.
Supă de cartofi dulci. Ideală pentru sezonul rece. Ce beneficii are și de ce este recomandată în special diabeticilor Supă cremă de cartofi dulci este foarte cremoasă, cu note dulci, perfectă pentru zilele reci de toamnă sau iarnă. Se servește cu crutoane, este gustoasă și hrănitoare.
Plante care pot ține gândacii de bucătărie la distanță. Cum să scapi de dăunători într-un mod simplu și rapid Specialiștii au dezvăluit un număr de plante care pot ține gândacii de bucătărie la distanță. Dacă îți dorești să scapi de dăunători într-un mod simplu și rapid, atunci acesta este momentul oportun. Mai jos găsești câteva dintre propunerile specialiștilor.
De ce este importantă vitamina D și care este cea mai bogată sursă vegetală din care o poți asimila în sezonul rece De ce este importantă vitamina D și care este cea mai bogată sursă vegetală din care o poți asimila în sezonul rece.
Varză călită cu afumătură la cuptor, rețeta marilor pofticioși. Nu te vei mai putea opri din mâncat: ce o face atât de delicioasă Varza călită cu afumătură la cuptor este un preparat tradițional românesc, care ne amintește de mesele din copilărie, pline de gust. Fie că o serveai într-o zi de iarnă geroasă sau la o sărbătoare de familie, acest fel de mâncare era mereu apreciat pentru gustul său unic. Cei care au crescut la țară își amintesc cu drag cum acest fel de mâncare era pregătit cu grijă, folosind ingrediente simple, dar pline de savoare.
Ce amendă riști dacă tai un copac fără aviz și cum trebuie să procedezi pentru a respecta legea Ce amendă riști dacă tai un copac fără aviz și cum trebuie să procedezi pentru a respecta legea. Care sunt pasii pe care trebuie să îi urmezi și cât trebuie sa aștepti pentru aprobarea cererii.
Remedii pentru circulația sângelui. Scad riscul de formare a cheagurilor responsabile cu producerea de AVC Cum să-ți subțiezi sângele în mod natural. Ce trebuie să consumi pentru a nu face cheaguri de sânge care ar putea devenii fatale. Iată câteva remedii naturale.