Ce a păţit impresarul care a decapitat un fotbalist pentru că s-a culcat cu soţia agentului

Thursday, 08 November 2018, 14:21, Sursă: REALITATEA.NET

Edison Brittes Junior, impresarul brazilian care l-a decapitat pe fotbalistul Daniel Correa Freitas după ce l-a prins că avea o relaţie cu soţia agentului, a fost reţinut de poliţie, iar acum se află în arest preventiv, pe durata procesului, în care este acuzat de crimă cu premeditare.

Totodată, alături de impresar, au mai fost arestaţi, pentru complicitate, soţia acestuia şi fiica celor doi, în vârstă de 18 ani. De asemenea, conform poliţiei civile a statului Parana, citată de presa locală, Eduardo Henrique Ribeiro da Silva, un alt suspect, a fost arestat la domiciliul său din Foz de Iguazu, în timp ce alţi doi tineri sunt daţi urmărire, conform Digisport.

Fotbalul brazilian se află în doliu după ce autorităţile au anunţat, luni, asasinarea cu cruzime a mijlocaşului Daniel Correa Freitas, în vârstă de 24 de ani, găsit mort sugrumat, aproape decapitat şi cu părţile genitale secţionate. Suspectul Edison Brittes Junior este acuzat că l-a ucis pe jucător pentru că ar fi avut o relaţie extraconjugală cu soţia agentului.