Articolele din categoria PROMO TV:

Realitatea.NET domină net online-ul românesc: locul 1 la nivel național, în luna noiembrie. Site-urile Trustului Realitatea, creștere spectaculoasă
Realitatea.NET domină net online-ul românesc: locul 1 la nivel național, în luna noiembrie. Site-urile Trustului Realitatea, creștere spectaculoasă
Site-ul de știri al Trustului Realitatea domină net piața media din România. Informațiile la cald și conținutul de calitate, pe plan intern și extern, alegerile din Statele Unite ale Americii, dar și serialul de dezvăluiri explozive despre statul paralel care au răscolit din temelii clasa politică din România și încep să rescrie justiția au poziționat site-ul www.realitatea.net ca lider absolut în online-ul românesc și în noiembrie, a doua lună consecutiv, la o distanță considerabilă față de următorul clasat.  
Depozitul Ecologic Vidra sigură autonomia Bucureștiului și a județului Ilfov pentru tratarea, sortarea și neutralizarea deșeurilor produse de populație pentru următorii 20 de ani (P)
Depozitul Ecologic Vidra sigură autonomia Bucureștiului și a județului Ilfov pentru tratarea, sortarea și neutralizarea deșeurilor produse de populație pentru următorii 20 de ani (P)
Compania Eco Sud S.A. este lider de piață în tratarea, selectarea și eliminarea deșeurilor produse de populație în diverse zone din România, dispunând de infrastructuri de protecție a mediului, instalații, platforme de transfer, stații de sortare și compostare  de importanță esențială pentru gestionarea deșeurilor, pentru reciclare și pentru un mediu curat de viață. 
A fost identificată o nouă și, totodată, misterioasă genă „ascunsă” în virusul COVID-19
Descoperire MARCANTĂ: O nouă și, totodată, misterioasă genă „ascunsă”, identificată în virusul COVID-19
Lupta pe frontul COVID se duce pe toate flancurile. Oameni de știință, medici și autorități deopotrivă depun eforturi deosebite pentru a afla cât mai multe răspunsuri despre apariția și dezvoltarea acestui virus, cu scopul de a găsi o cale pentru a stopa răspândirea pandemiei. Răspunsul s-ar putea afla în spatele unei gene "ascunse" (ORF3d), descoperită recent. Deși nu se cunoaște încă funcția acestei gene sau dacă există o semnificație clinică în spatele său, oamenii de știință cred că este "relativ puțin probabil să fie detectată de un răspuns al celulelor T, spre deosebire de răspunsul anticorpilor".
Prețul SCUMP pe care l-a plătit Khatera pentru libertate
Povestea dramatică a femeii afgane care a "ÎNDRĂZNIT" să-și îndeplinească visul de a munci. Prețul SCUMP pe care l-a plătit Khatera pentru libertate
Captivi în propria realitate, uităm că, în lumea asta mare, există în continuare societăți extrem de conservatoare, în care drepturile femeilor sunt limitate și îngrădite de norme și reguli nescrise, mergându-se până într-acolo încât propria viață le este pusă în pericol. Khatera, o femeie afgană în vârstă de 33 de ani, ascunde o poveste tulburătoare - într-o secundă, a pierdut ce a avut mai de preț: vederea și visul din copilărie de a avea un loc de muncă în libertate.
Povestea CUPLULUI de medici care ar putea salva lumea. De la altar, au mers în laborator pentru a găsi formula vaccinului anti-Covid
Povestea CUPLULUI de medici care ar putea salva lumea. De la altar, au mers în laborator pentru a găsi formula vaccinului anti-Covid
Oamenii de știință Ugur Sahin și Ozlem Tureci și-au dedicat întreaga viață studiului oncologiei și bolilor infecțioase. De asemenea, cuplul turco-german a petrecut mulți ani în activități de pionierat pentru dezvoltarea de tratamente personalizate de imunoterapie pentru cancer. Munca celor doi medici a ajuns în centrul atenției publice în perioada pandemică, mai ales că cei doi s-au ocupat foarte mulți ani de zona de modificare a codului genetic. Astfel, Ugur Sahin și Ozlem Tureci  au devenit creierele din spatele primului vaccin eficient în tratarea coronavirusului. De altfel, Pfizer și BioNTech sunt primii producători de medicamente care prezintă date de succes într-un studiu clinic la scară largă al unui vaccin coronavirus.
marea britanie roboti militari
CUM arată SOLDAȚII viitorului. Roboții ar putea fi parte integrantă a Forțelor Armate Britanice în 2030
Forțele Armate din Regatul Unit ar putea să aibă în rândurile sale, până în 2030, aproximativ 30.000 de roboți-soldați, care să lupte cot la cot cu militarii umani. Surprinzătoarea declarație îi aparține generalului Nick Carter, șeful Apărării Naționale, care a precizat pentru Sky News că structura pe care o conduce va trebui să învețe să măsoare efectele într-un mod diferit. De asemenea, generalul a cerut o revizuire  integrată a forțelor armate, care ar urma să dureze nu mai puțin de cinci ani.
Cea mai
Cea mai "nesărată" întâlnire pe nevăzute din istorie. Motivul incredibil pentru care o femeie și-a adus 23 de rude la masă
Întâlnirile pe nevăzute sunt, de multe ori, o povară. Dar ce se întâmplă când te trezești la masă cu încă 23 de rude ale partenerului? Cât se poate de vizibile, de data asta... Întâmplarea, desprinsă parcă din filmele de comedie, este reală și s-a petrecut în China. La cât a ajuns nota de plată și cum s-a terminat întâlnirea în familie? Află din materialul următor!
Un primar ... ATIPIC, ales într-un orășel micuț din Virginia de Vest. A strâns peste 13.000 de voturi - cel mai mare scor înregistrat până în prezent
Un primar... ATIPIC, ales într-un orășel din Virginia de Vest. A strâns peste 13.000 de voturi - cel mai mare scor înregistrat până în prezent
Din patru în patru ani, locuitorii unui orășel din Virgina de Vest își aleg un "primar" atipic în persoana unui ... cățel. Votul lor este echivalentul unui dolar, iar bani strânși sunt investiți în reparațiile din oraș. La scrutinul de anul acesta, Rabbit Hash și-a ales drept „primar” un bulldog francez în vârstă de numai șase luni, pe nume Wilbur Beast. Cățelul a primit peste 13.000 de voturi și a avut o campanie electorală foarte activă atât în mediul online, cât și în offline, scrie CNN.
coronavirus Foto: Pixabay.com
De ce se înmulțesc infectările cu noul coronavirus când vine frigul. Avertismentul cercetătorilor la venirea iernii
Este prea devreme pentru a spune dacă boala COVID-19 este sezonieră ca gripa, dar este sigur că acolo unde reuniunile, aglomerările nu pot fi controlate, infecțiile vor continua să se înmulțească. Iarna se apropie cu pași repezi în emisfera nordică și cercetătorii avertizează că focarele de COVID-19 se vor agrava, în special în regiunile în care nu se iau măsurile potrivite pentru controlul răspândirii virusului.
Poți avea un test negativ Covid și totuși să fii INFECTAT și CONTAGIOS. Ce spun specialiștii
Poți avea un test negativ Covid și totuși să fii INFECTAT și CONTAGIOS. Ce spun specialiștii
De la debutul pandemiei de coronavirus și până în prezent, oamenii au continuat să își pună întrebări legate de modul în care se transmite acest virus, care sunt primele simptome și cât de relevante sunt, de fapt, testele pentru depistarea infecției cu COVID-19. Un studiu dat recent publicității și citat de CNN vine cu răspunsuri la aceste întrebări, într-o încercare de a aduce mai multă lumină în privința momentului infectării unei persoane, gradul de contagiune al acesteia și tipul de simptome manifestate ... sau nu.