TAROM, și la evenimente private! PSD a comandat un zbor pentru o nuntă

Saturday, 19 October 2019, 15:51, Sursă: REALITATEA.NET

PSD a comandat un zbor TAROM pentru a participa la nunta lui Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș, spune Mădălina Mezei, fostul director general al companiei, care l-a acuzat pe Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, că a cerut oprirea la sol a unor avioane, astfel încât mai mulți parlamentari să fie împiedicați să ajungă la votarea moțiunii de cenzură.

Mădălina Mezei spune că PSD a comandat o cursă specială, charter, pentru ca mai mulți social-democrați să meargă la nunta colegului lor Gabriel Zetea, s-a fixat un preț și s-a plătit, potrivit digi24.ro.
„S-a solicitat organizarea unei curse charter contra prețului posibil oferit de TAROM. Este un contract total normal. În weekend îmi amintesc, a fost discutată organizarea unei curse charter, am oferit un preț, s-a încheiat un contract, s-a plătit, nu este nimic ilegal sau atipic”, a afirmat Mădălina Mezei.
Mai mulți social-democrați, printre care și premierul interimar Viorica Dăncilă, au participat sâmbăta trecută la nunta lui Gabriel Zetea, președinte CJ Maramureș, în localitatea Oncești.

Directoarea demisă de la Tarom, Mădălina Mezei, a făcut declarații de presă în care a dezvăluit cum a fost pusă de ministrul Cuc să țină avioane la sol în ziua moțiunii de cenzură.

Mădălina Mezei a declarat că: "A început bine relația de colaborare cu domnul Cuc și i-am spus că dacă nu corespundem, mă voi retrage."

Mezei a declarat că a fost chemată de ministru Cuc care i-a spus că: "Trebuie să anulăm niște curse interne".

Fosta directoare i-a spus acest lucru este imposibil că: "nu suntem stăpâni de sclavi."

Cursele vizate erau cele de Timișoara (două curse), Oradea, Baia Mare, Satu Mare. "Mi-a cerut să identific senatorii și deputații aflati la bord. A doua zi, domnul ministru m-a chemat și mi-a spus că trebuie să anulăm curse și i-am spus că nu stă în puterea mea. Dumnealui a confundat atribuțiile mele". a mai spus Mezei.

Ministrul Cuc recunoaște că a întrebat-o pe șefa Tarom „ce parlamentari zboară" în ziua moțiunii