Reacție în scandalul momentului: ”Să dai TAROM pe mâna unui interlop agramat și corupt este o crimă”

Friday, 18 October 2019, 10:15, Sursă: REALITATEA.NET

Scandalul de la TAROM / Pilotul Emil Dobrovolschi critică schimbarea Mădălinei Mezei de la șefia TAROM și numirile politice. Fostul premier Victor Ponta spune că totul se petrece din cauză că TAROM a fost dat pe mâna unui interlop agramat și corupt, făcând referire la ministrul Transporturilor -Răzvan Cuc.

”Noi, pilotii, nu facem politica. Pilotăm avioane si ducem pasageri la destinație, in siguranța. Am tăcut si ne-am înghițit amarul cand ne-au pus șefi tot felul de mercenari si oameni fără nicio experienta, cand analfabeți care scriu ,,mi-au" intr-un cuvânt au ajuns mari șefi in minister si ,,aveau grija de aviatie". Am tăcut văzând compania Tarom ajungând sa fie alungată din birourile din Otopeni încât am ajuns sa stam pe canapele pe holuri in timp ce in birourile noastre stau companii concurente. Acum politrucii ne schimba din răzbunare al patrulea manager general, unul crescut in Tarom si care are cu adevărat planuri de viitor si NOI TĂCEM???”, a scris pilotul Emil Dobrovolschi pe Facebook.

Victor Ponta a distribuit reacția acestuia și a adăugat propria părere despre situația care a declanșat un scandal.

”Am zburat de multe ori cu o aeronava pilotata de Emil Dobrovolschi - asa cum am zburat de multe ori cu toti pilotii, copilotii si echipajele Tarom / mi-am pus viata mea si a familiei mele in mainile lor si le sunt infinit de recunoscator pentru ceea ce fac ei zi de zi - cu un profesionalism si o responsabilitate pe care nu o intalnesti in alte domenii. Am initiat si sprijinit legislatia speciala privind drepturile legitime ale acestei categorii profesionale speciale - si i-am aparat de demagogii si urechistii care zbiara contra lor in Parlament si pe la televizor!

Sa dai Compania Tarom si viata profesionala a unei elite ( piloti, copiloti, insotitori de bord) pe mana unui interlop agramat si corupt care se crede ministru - Razvan Cuc , este pur si simplu o crima Dragnea, Dancila si Arsene sunt vinovati absolut ( alaturi de toti cei din PSD care au tacut si tac din gura) ! Ma bucur ca am votat pentru demiterea unui Guvern in care prostia si hotia sunt singurele elemente definitorii ! Sper doar sa vina in locul lor ceva mai bun - si Tarom ul sa revina pe pozitia pe care o merita!

Ps - nu va lasati orbiti de propaganda / cand te urci in avion si zbori la peste 10.000 m te intereseaza doar cat de profesionist si serios este pilotul ( nu unde lucreaza sotia lui ) / asa cum nu ma intereseaza cum isi foloseste un ministru hidos functia ca sa agate stewardese tinere si sa le promoveze in compania pe care el insusi o devalizeaza !

TAROM este un brand national - batjocorit si distrus de niste interlopi soiosi din Giurgiu, Teleorman si Neamt ! Restul este cancan !”, a scris Victor Ponta.