Răsturnare de situație în cazul avionului prăbușit în Cuba. Tragedia e și mai mare

Saturday, 19 May 2018, 23:57, Sursă: REALITATEA.NET

Avion prăbușit Cuba. Răsturnare de situație în cazul avionului prăbușit în Cuba vineri seara. Numărul persoanelor a fost revizuit de oficialii cubanezi. După ce inițial s-a vorbit de 103 morți, acum raportul oficial vorbește de 110 morți și trei răniți în stare critică.

Avion prăbușit Cuba. Potrivit unui nou bilanţ anunţat sâmbătă de ministrul cubanez al Transporturilor, prăbuşirea avionului s-a soldat cu 110 morţi, dintre care 11 străini, şi trei răniţi.

Printre pasagerii decedați se află 5 copii, 20 de membri ai clerului biserica evanghelică, piloții mexicani și asistentele de zbor, scrie The Independent.

Avion prăbușit Cuba. Una din cutiile negre ale Boeingului 737-200, care s-a prăbuşit vineri la puţin timp după decolarea de la Havana, a fost găsită, a anunţat sâmbătă ministrul cubanez al Transporturilor, citat de Agerpres.

Avion prăbușit Cuba. Această cutie neagră, intrată în posesia comisiei de anchetă, se află "în stare bună", a indicat Adel Yzquierdo, pentru media de stat. "Trebuie să o primim şi pe cealaltă în orele următoare", a adăugat el.

Avion prăbușit Cuba. Aceste cutii negre ar trebui să înceapă rapid să ofere anchetatorilor primele informaţii după prăbuşirea vineri a acestui avion care urma să asigure legătura între Havana şi Holguin, la circa 670 de kilometri est de capitală, şi era închiriat de compania publică cubaneză Cubana de Aviacion de la Mexicain Global Air, cunoscută şi sub denumirea de Aerolineas Damojh.

Avion prăbușit Cuba. După acest accident, cel mai grav produs în Cuba în aproape trei decenii, noul preşedinte de la Havana, Miguel Diaz-Canel, a anunţat imediat lansarea unei anchete.

Direcţia generală aeronautică civilă mexicană a anunţat trimiterea unei echipe de specialişti pentru a ajuta autorităţile cubaneze să facă lumină în această tragedie, în timp ce Boeing a constituit o echipă tehnică pentru a răspunde eventualelor necesităţi ale aceloraşi autorităţi.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN