Articolele din categoria ACTUAL:

Rezultatele anchetei în cazul gravidei care  a murit la Spitalul din Sibiu
Rezultatele incredibile ale anchetei în cazul gravidei care a murit la Spitalul din Sibiu. Ce a găsit DSP
DSP Sibiu a desfășurat o anchetă în cazul tragic al femeii de 30 de ani care a născut la o clinică privată și ulterior a ajuns la spital, unde, din păcate, a încetat din viață. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate sancțiuni financiare de 5000 de lei, câte la serviciul de ambulanță și la Spitalul Județean din Sibiu. De asemenea, autoritățile competente au luat măsuri ferme și au sesizat Colegiul Medicilor în legătură cu acest caz.
Ce ar trebui să faci acum ca să nu regreți la 80 de ani, în funcție de zodia ta
Ce ar trebui să faci acum ca să nu regreți la 80 de ani, în funcție de zodia ta
În viață, adesea ne confruntăm cu decizii importante și alegeri care ne pot influența parcursul și felul în care ne construim viața. Și cu toții ne punem întrebarea cum să nu regretăm la bătrânețe și cum să ne asigurăm că am trăit o viață plină de satisfacții și împliniri. Fiecare zodie are propriile caracteristici și trăsături care influențează modul în care ne raportăm la lume și deciziile pe care le luăm. Descoperind sfaturi și îndrumări în funcție de zodia ta, poți afla care sunt pașii pe care ar trebui să îi urmezi acum pentru a-ți asigura o viață împlinită și fără regrete la vârsta de 80 de ani.
Cât te costă să-ți cânte Pepe la petrecere. Foto: Facebook
Cât te costă să-ți cânte Pepe la petrecere. Solistul este foarte apreciat pentru atmosfera pe care o face la nunți și evenimente private
Considerat unul dintre cei mai apreciați soliști români datorită stilului său unic inspirat din flamenco, Pepe a reușit să rămână în topul preferințelor publicului timp de peste 25 de ani. De-a lungul carierei sale, artistul a reușit să cucerească inimile fanilor săi prin vocea puternică, interpretările pasionale și prezența scenică de excepție. Cu toate acestea, a angaja un artist de talia lui Pepe pentru a cânta la o petrecere privată poate fi o provocare, iar mulți se întreabă cât i-ar costa să aibă acest privilegiu.
Donald Trump și Liviu Dragnea, în 2017
Răsturnare de situație pentru Liviu Dragnea. Toate probele într-un dosar al fostului lider PSD au fost anulate, judecata se reia de la zero
Dosarului în care fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea era acuzat pentru trafic de influenţă în legătură cu prezenţa sa la ceremonia de inaugurare a preşedintelui Donald Trump, în 2017, se reia de la zero. Curtea de Apel Bucureşti a dispus definitiv, vineri, restituirea la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru refacerea rechizitoriului.
 Mobilizare exemplară a românilor, care au strâns bani pentru compatriotul mort în explozia din Italia. Familia s-a trezit cu contul blocat
Mobilizare exemplară a românilor, care au strâns bani pentru compatriotul mort în explozia din Italia. Familia s-a trezit cu contul blocat
Românii au dat dovadă de o mobilizare exemplară și de solidaritate în momentele dificile, strângând bani pentru compatriotul lor decedat în urma exploziei din Italia. Acest gest de umanitate a apărut la auzul veștii că familia acestuia s-a trezit cu contul blocat de bancă, fiind nevoită să facă față unor dificultăți financiare suplimentare într-un moment deja extrem de traumatizant. 
Horoscop WEEKEND 13-14 aprilie 2024
Horoscop WEEKEND 13-14 aprilie 2024. Zile benefice schimbărilor și clarificărilor în relațiile noastre
Cu Luna în Gemeni și influența iubitoare a lui Venus, weekendul de 13-14 aprilie 2024 se anunță unul plin de schimbări și clarificări în relațiile noastre. Această conjuncție astrală aduce în viața zodiilor  dorința de a face ordine în sentimente și de a aduce claritate în ceea ce privește legăturile cu oamenii din jur. Este un moment propice pentru a analiza sincer relațiile și pentru a ne da seama dacă suntem cu adevărat fericiți alături de persoana de lângă noi.
Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o elevă de liceu încă de când era minoră a fost reținut / Foto: Inquam Photos
Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o elevă de liceu încă de când era minoră a fost reținut. ȘOC la percheziții
Este anchetă uriașă la Liceul Lucian Blaga, din Capitală, după ce pe rețelele de socializare s-a viralizat o filmare în care apar o fată de 18 ani și profesorul ei de Geografie, de 62 de ani. Colegii de școală spun că cei doi au o relație încă de pe vremea când fata nu era majoră, motiv pentru care polițiștii au deschis dosar penal pentru act sexual cu un minor. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!
Fost angajat al unei companii care comercializează mobilier casnic, cercetat pentru înşelăciune şi fals informatic
Fost angajat al unei companii care comercializează mobilier casnic, cercetat pentru înşelăciune şi fals informatic. Prejudiciul adus operatorului economic
Un bărbat şi alte şase persoane au fost reţinuţi pentru 24 de ore, într-un dosar penal de înşelăciune şi fals informatic, cu un prejudiciu de circa 440.000 de lei. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a fost angajatul unei cunoscute companii private  care comercializează mobilier casnic, iar prejudiciul a fost produs acestui operator economic.
Foto arhivă
Lista neagră a celor mai poluate zone din București. Unde a fost înregistrat cel mai mare nivel al noxelor
Poluarea aerului este o problemă majoră în mai toate capitalele Uniunii Europene, iar Bucureștiul nu face excepție.  Cea mai mare valoare medie înregistrată a fost pe Calea Victoriei/Cercul Militar, de 53,5 micrograme/mc, în timp ce la intersecţia dintre Calea 13 Septembrie şi strada Petre Ispirescu, în sectorul 5, s-a consemnat cea mai mare valoare lunară (62 micrograme/mc).