Articolele din categoria ACTUAL:

Rafila este criticat pentru lipsa de implicarea în problemele majore din Sănătate
Reacția halucinantă a lui Alexandru Rafila. Cum le atacă ministrul Sănătății pe cele două femei care au echipat de la zero un spital, din donații?
Reacție halucinantă a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila. Acesta le critică pe fondatoarele care vin în ajutorul românilor și au construit de la zero un spital pentru aceștia, din donații. Rafila este acuzat de minciuni, abuzuri și manipulare de către fondatoarele Asociației "Dăruiește Viață". Acesta a spus că nu au fost predate toate actele necesare pentru construirea unității medicale. Peste 40 de milioane de euro s-au strâns din donații pentru finalizarea unității medicale. 
Marian Alecu a criticat superficialitatea ofertelor făcute de candidați
Semnal de alarmă al unui important antreprenor, Marian Alecu: Candidații pentru Primăria Capitalei ne oferă orice, numai un program pentru orașul nostru nu
Marian Alecu, unul dintre cei mai importanți antreprenori din domeniul HoReCa, lansează un avertisment privind strategiile de campanie ale candidaților la Primăria Generală a Capitalei. "Pentru cine contează felul cum este traficul în București, mizeria, poluarea, starea jalnică a parcurilor, blocajul cvasitotal al construcțiilor sau că avem cel mai urât bulevard central din toate capitalele Europei? Azi candidații ne oferă orice, numai un program pentru orașul nostru nu", susține Alecu.
BAT: Toleranță zero față de comercializarea produselor cu tutun și a țigărilor electronice către minori 
BAT: Toleranță zero față de comercializarea produselor cu tutun și a țigărilor electronice către minori
BAT continuă alături de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) campania „Alege asumat un comportament comercial curat”, în cele peste 32.000 de magazine partenere din România. Responsabilitatea comercială rămâne o prioritate majoră în cadrul activității BAT. Produsele cu tutun și nicotină, precum și țigările electronice sunt destinate exclusiv adulților.
Inflația a scăzut, românii tot nu-și permit mâncarea
Inflația a scăzut, românii tot nu-și permit mâncarea: peștele, carnea și brânza au devenit alimente de lux
De Paște, oamenii vor scoate mai mulți bani din buzunare pentru alimentele de bază cum ar fi brânza, carnea sau peștele. În piețele din Drobeta Turnu Severin, cele mai mari prețuri sunt la telemeaua de oaie, unde un kilogram ajunge să coste și 45 de lei. Mai mult, prețurile mai multor soiuri de pește au început să crească și ele. Somonul, spre exemplu, se vinde și cu 180 de lei pe kilogram.